Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önceki sayfaya bakmadım hoşgeldin recebim görmedim kusura bakma
(:
Tuba.Erva
Üye
saol bende iyiyim daim olsun
jejep
Üye
Hoşbuldum Acun abi nasılsın ?
Amin cümlemizin daim olsun
Aege
Üye
herkese merhabaa ve iyi geceler .nasılsınız görüşmeyeli ?
Cezzbedici3
Üye
ya iyiyimde şöyle bi sorun var hepsiburada.comdan n8ime kılıf aldım ürün sayfasındaki resim ile bana gelen arasında dağlar var kutu resmen açılmış ürün değiştirilmiş sanki benden tavsiye hepsiburadan ürün almayın yarın arayıp küfür edecem o olcak iade isticem zaten
jejep
Üye
Merhaba ege iyi geceler iyiyiz sen nasılsın ?
ALLAH iyilik versin abi sinirlenme abi iade edersin merak etme,küfür falan sakın a öyle şey yapma cezası ağır
Cezzbedici3
Üye
şimdi sipariş sayfasından iade prosedürlerini okuyorum yarın yollucam geri allah bel.larını versin... hiç işim yok bide bu m.llarla uğraşıyorum yaa bidahamı ordan bişey almak tövbe!!!!
ya iyiyimde şöyle bi sorun var hepsiburada.comdan n8ime kılıf aldım ürün sayfasındaki resim ile bana gelen arasında dağlar var kutu resmen açılmış ürün değiştirilmiş sanki benden tavsiye hepsiburadan ürün almayın yarın arayıp küfür edecem o olcak iade isticem zaten
keşke görmeden almasaydın.bende bugün teknosadan 50tl ye philips kulaklık aldım ama kulaklıkta bas denen birşey ve sesler çok ince geliyor.Boşu boşuna 50tl vermiş oldum.
Merhaba ege iyi geceler iyiyiz sen nasılsın ?
ALLAH iyilik versin abi sinirlenme abi iade edersin merak etme,küfür falan sakın a öyle şey yapma cezası ağır
Ben de iyiyim teşekkür ederim.YGS'den bu yana doğru düzgün ders çalışamıyordum.Bugün bayağı bi çalıştım.Çok mutluyum.Uzun zamandır mutluluğun ne olduğunu unutmuştum
Silinen Üye 776553
Kapalı Hesap
İ geceler naber millet
Nazy
Üye
selam gececiler
iyi bir film önerebilecek biri varmı şöyle izlendiğinde unutulamayacak?
ALLAH iyilik versin ege ders çalışmana sevindim devamını getirmeyi ALLAH nasip etsin
İyi geceler Tuncay iyiyiz sağol sen nasılsın ?
Aleyküm selam Ali abi iyi geceler nasıl film seversin ?
J_JoKeR_R
Üye
İyi geceler dostlar ...
Nazy
Üye
önerin mükemmel
güzel film di
bu aralar eski filmlere sardım... esaretin bedeli, yeşil yol gibi eski izlemediğim ve izlemem gereken filmler
bu arada umarım muhabbetinizi dalgalandırmıyorumdur