Yasminozz
Üye
Vaay Hasan evleniyor demek Hayırlı olsun Dostum
ooo Hasan hayırlı olsun...düğün ne zmn..

Daim olsun ... şükür ben de iyiyim geziyorum forumdaiyidir şükür takılıyoruz teşekkür ederim sen nasılsın.

Bu düğün kaçmaz söyleyeyim şimdiden gelen varsa hiç tereddüt etmeden gelsin.Çarşambaya bi çeyrek alıp geliyorum hasanşimdiden takıyı çıkaralım aradan
bi yazı gördüm..."düğün davetiyesini mail olarak yollayan arkadaşıma çeyrek altın fotosu yolladım bende ve evet pişman değilim"diye...sen de öyle yap erol...![]()

fena fikir değil. ama hasana yapılmaz yavv en iyisi gitmek gerekinşallah.. düğün derken senin mi kısmetse.? neyse sen gelde buraya ben gelirim arguvana hekimhana gezmiş olurum hem, festival zamanına denk gelirse ayrı bi güzel olur yazın.
Bir akrabamızın oğlunun sünnet düğünü olacak büyük ihtimalle, onu kastettim. Festival zamanı da olur abi, Arguvan'da görüşürüz eğer orda olursam. 

paşam sen en iyisi evlen çünkü takı tören herşey yapıldı burda tam altın çeyrek yarım takanlar var yane. resmen gelin güvey olduk 10 dakika içinde evlendirdik seni vallaYok abi ben evlenmiyorum.Bir akrabamızın oğlunun sünnet düğünü olacak büyük ihtimalle, onu kastettim. Festival zamanı da olur abi, Arguvan'da görüşürüz eğer orda olursam.
![]()
bi yazı gördüm..."düğün davetiyesini mail olarak yollayan arkadaşıma çeyrek altın fotosu yolladım bende ve evet pişman değilim"diye...sen de öyle yap erol...![]()

Ben de gördüm ne güldüm 

Boşver dayı biz halaya devam edelimpaşam sen en iyisi evlen çünkü takı tören herşey yapıldı burda tam altın çeyrek yarım takanlar var yane. resmen gelin güvey olduk 10 dakika içinde evlendirdik seni valla

Boşver dayı biz halaya devam edelim
![]()

iyiii bi iki el atın da halayı kuralım halka olsun.reklamı yaptık artık müşteri toplayalım biraz yaza yaparız artık altınların kokusunu aldı dayanmaz şimdi.Altınları kaybetti Hasan![]()