ali sende hoşgeldin
s@hr@ Üye Selam herkese Herkes burdaymış süper bi şarkı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Reşwan Emekli Yönetici kimler gelmiş kimler,,,,, sahra sende hoşgeldin.. gelenlerde maşallah eli boş gelmiyor nasılsın
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: kimler gelmiş kimler,,,,, sahra sende hoşgeldin.. gelenlerde maşallah eli boş gelmiyor nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi gibiyim sizleri gördüm daha iyiyim sen nasılsın Mustafa
Starsley' Alıntı: kimler gelmiş kimler,,,,, sahra sende hoşgeldin.. gelenlerde maşallah eli boş gelmiyor nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyi gibiyim sizleri gördüm daha iyiyim sen nasılsın Mustafa
Reşwan Emekli Yönetici batu sen kaçmıştın sanki dersler falan.. kalabalık ortam dikkat çekiyor galiba --------------- Ekleme --------------- iyidir sahra şükür iyi olmana sevindim.
batu sen kaçmıştın sanki dersler falan.. kalabalık ortam dikkat çekiyor galiba --------------- Ekleme --------------- iyidir sahra şükür iyi olmana sevindim.
batuone Üye Herkese iyi geceler öpsün sizi periler telefonun şarjı bitmek üzere. Benim zaten pilim bitti bile
Reşwan Emekli Yönetici minoo' Alıntı: o konuyu açarsan fena yaparım seni ben çıkıyorum arkadaşlar,iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler pınar görüşmek üzere Mehmet' Alıntı: mert nasıl olmuş Genişletmek için tıkla ... yakışır uzun süren çirkin suratın üstüne iyi gitmiş abi
minoo' Alıntı: o konuyu açarsan fena yaparım seni ben çıkıyorum arkadaşlar,iyi geceler size Genişletmek için tıkla ... iyi geceler pınar görüşmek üzere Mehmet' Alıntı: mert nasıl olmuş Genişletmek için tıkla ... yakışır uzun süren çirkin suratın üstüne iyi gitmiş abi