iyiyim ben çok şükür...sizleri sormalı... :D
Reşwan Emekli Yönetici batuone' Alıntı: İidir mustafa abi sen nasılsın cepteyimde o yüzden geç gördüm facedeydim --------------- Ekleme --------------- Herkese ii geceler yarın dersane olmasa sabaha kadar maxideydimde Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim şükür iyi olmana sevindim.. iyi geceler.. iyi dersler.. yasminoz' Alıntı: iyiyim ben çok şükür...sizleri sormalı... Genişletmek için tıkla ... iyi olmana sevindim yasmi bende iyiyim şükür.
batuone' Alıntı: İidir mustafa abi sen nasılsın cepteyimde o yüzden geç gördüm facedeydim --------------- Ekleme --------------- Herkese ii geceler yarın dersane olmasa sabaha kadar maxideydimde Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim şükür iyi olmana sevindim.. iyi geceler.. iyi dersler.. yasminoz' Alıntı: iyiyim ben çok şükür...sizleri sormalı... Genişletmek için tıkla ... iyi olmana sevindim yasmi bende iyiyim şükür.
Reşwan Emekli Yönetici minoo' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin pınarr nasılsın.? şimdi mert damlar işte --------------- Ekleme --------------- gelmiş bile salise sürmedi vayy arkadaş..
minoo' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin pınarr nasılsın.? şimdi mert damlar işte --------------- Ekleme --------------- gelmiş bile salise sürmedi vayy arkadaş..
batuone Üye minoo' Alıntı: ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoş geldin devrim rütbede gdio 1 hafta sonra
Reşwan Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: ne alaka abi Genişletmek için tıkla ... tabi ya öyle diyorduk bizde bi slm verip kayboldun mino bi msj yazdı aradan salise geçmedi mert burda babababa
Revengeful' Alıntı: ne alaka abi Genişletmek için tıkla ... tabi ya öyle diyorduk bizde bi slm verip kayboldun mino bi msj yazdı aradan salise geçmedi mert burda babababa
Revengeful Emekli Yönetici Vallah pınar benim o rütbeyi almam 2 yıl sürdü duşun --------------- Ekleme --------------- Abi ayın üyesine yakın olmaya çalışıyorum. Havam olsun diye
Vallah pınar benim o rütbeyi almam 2 yıl sürdü duşun --------------- Ekleme --------------- Abi ayın üyesine yakın olmaya çalışıyorum. Havam olsun diye
minoo Üye Starsley' Alıntı: tabi ya öyle diyorduk bizde bi slm verip kayboldun mino bi msj yazdı aradan salise geçmedi mert burda babababa Genişletmek için tıkla ... Mert'e laf yok,o benim canım
Starsley' Alıntı: tabi ya öyle diyorduk bizde bi slm verip kayboldun mino bi msj yazdı aradan salise geçmedi mert burda babababa Genişletmek için tıkla ... Mert'e laf yok,o benim canım
Revengeful Emekli Yönetici Bir an ruhum bedenimden ayrıldı --------------- Ekleme --------------- batuone' Alıntı: Mert ne ballısın yaw bizim öle ayın üyesi arkimiz yok Genişletmek için tıkla ... Evet en iyi arkadaşım o benim
Bir an ruhum bedenimden ayrıldı --------------- Ekleme --------------- batuone' Alıntı: Mert ne ballısın yaw bizim öle ayın üyesi arkimiz yok Genişletmek için tıkla ... Evet en iyi arkadaşım o benim