selam :cool
s@hr@ Üye PhyscoDevil' Alıntı: slm Genişletmek için tıkla ... a.selam Ali nasılsın !!Burak!!' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Ablammm sen bu saatte burda H.geldin Nasılsın
PhyscoDevil' Alıntı: slm Genişletmek için tıkla ... a.selam Ali nasılsın !!Burak!!' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Ablammm sen bu saatte burda H.geldin Nasılsın
Burak Üye iyi gidiyor senin nasıl gidiyor ? --------------- Ekleme --------------- s@hr@' Alıntı: Ablammm sen bu saatte burda H.geldin Nasılsın Genişletmek için tıkla ... arada geliyorum abla haftasonları hosbulduk iyiyim sen nasılsın
iyi gidiyor senin nasıl gidiyor ? --------------- Ekleme --------------- s@hr@' Alıntı: Ablammm sen bu saatte burda H.geldin Nasılsın Genişletmek için tıkla ... arada geliyorum abla haftasonları hosbulduk iyiyim sen nasılsın
s@hr@ Üye !!Burak!!' Alıntı: iyi gidiyor senin nasıl gidiyor ? --------------- Ekleme --------------- arada geliyorum abla haftasonları hosbulduk iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiyim ablam
!!Burak!!' Alıntı: iyi gidiyor senin nasıl gidiyor ? --------------- Ekleme --------------- arada geliyorum abla haftasonları hosbulduk iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Şükür iyiyim ablam
PhyscoDevil Üye s@hr@' Alıntı: a.selam Ali nasılsın Ablammm sen bu saatte burda H.geldin Nasılsın Genişletmek için tıkla ... ii abla sen nasılsın? !!Burak!!' Alıntı: iyi gidiyor senin nasıl gidiyor ? --------------- Ekleme --------------- arada geliyorum abla haftasonları hosbulduk iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bugün ii di ya baya süperdi
s@hr@' Alıntı: a.selam Ali nasılsın Ablammm sen bu saatte burda H.geldin Nasılsın Genişletmek için tıkla ... ii abla sen nasılsın? !!Burak!!' Alıntı: iyi gidiyor senin nasıl gidiyor ? --------------- Ekleme --------------- arada geliyorum abla haftasonları hosbulduk iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bugün ii di ya baya süperdi
s@hr@ Üye PhyscoDevil' Alıntı: ii abla sen nasılsın? bugün ii di ya baya süperdi Genişletmek için tıkla ... iyilik
PhyscoDevil' Alıntı: ii abla sen nasılsın? bugün ii di ya baya süperdi Genişletmek için tıkla ... iyilik
PhyscoDevil Üye orası öle cnm baya sey öreniyorum elim sıkısınca oraya gidiyorum en azından haftasonu param cıkıyor
Burak Üye bende experde mi baslasam napsam gerçi haftaiçi ordayımda haftasonu servis bölümüne mi gitsem 2sine birden gitsem ayda 700 liradan fazla param olur ssk+yemek+yol dahil
bende experde mi baslasam napsam gerçi haftaiçi ordayımda haftasonu servis bölümüne mi gitsem 2sine birden gitsem ayda 700 liradan fazla param olur ssk+yemek+yol dahil