herkese iyi geceler..
arslansem Üye [RedaLöRd]#;3026805' Alıntı: 17 Genişletmek için tıkla ... 17 yaşında olan biri veli toplantısını dert etmez yahu gerçek yaşın kaç bakayım
[RedaLöRd]#;3026805' Alıntı: 17 Genişletmek için tıkla ... 17 yaşında olan biri veli toplantısını dert etmez yahu gerçek yaşın kaç bakayım
Trackmania Üye yasminoz' Alıntı: veli toplantısı oluyo mu hala ya....8. sınıftan sonra olmuyodur artık diyodum... Genişletmek için tıkla ... Olmazmı ya..Ara karneleri vermek için çagırıyorlar normalde çagırmışkende durumumuzdan bahsediyorlar..
yasminoz' Alıntı: veli toplantısı oluyo mu hala ya....8. sınıftan sonra olmuyodur artık diyodum... Genişletmek için tıkla ... Olmazmı ya..Ara karneleri vermek için çagırıyorlar normalde çagırmışkende durumumuzdan bahsediyorlar..
Yasminozz Üye [RedaLöRd]#;3026812' Alıntı: Olmazmı ya..Ara karneleri vermek için çagırıyorlar normalde çagırmışkende durumumuzdan bahsediyorlar.. Genişletmek için tıkla ... ben 15 sandım yaşını...emin misin 15 olmadığına...
[RedaLöRd]#;3026812' Alıntı: Olmazmı ya..Ara karneleri vermek için çagırıyorlar normalde çagırmışkende durumumuzdan bahsediyorlar.. Genişletmek için tıkla ... ben 15 sandım yaşını...emin misin 15 olmadığına...
ozkanderya22 Üye yasminoz' Alıntı: toplantılar haftasonu olur ztn... Genişletmek için tıkla ... ben hiç hafta sonu toplantı yapmadım...
yasminoz' Alıntı: toplantılar haftasonu olur ztn... Genişletmek için tıkla ... ben hiç hafta sonu toplantı yapmadım...
arslansem Üye ozkanderya22' Alıntı: bizim okuldaki öğrenciler çok şanslı desene.. biz ara karne falan vermiyoruz Genişletmek için tıkla ... Vay meslektaşım
ozkanderya22' Alıntı: bizim okuldaki öğrenciler çok şanslı desene.. biz ara karne falan vermiyoruz Genişletmek için tıkla ... Vay meslektaşım
Trackmania Üye yasminoz' Alıntı: ben 15 sandım yaşını...emin misin 15 olmadığına... Genişletmek için tıkla ... Yaw 17yim nie yalan söyliyim ozkanderya22' Alıntı: yarın ne toplantısı ya? pazar değil mi? Genişletmek için tıkla ... yarın pazaresi bugun pazar yani bugun xD
yasminoz' Alıntı: ben 15 sandım yaşını...emin misin 15 olmadığına... Genişletmek için tıkla ... Yaw 17yim nie yalan söyliyim ozkanderya22' Alıntı: yarın ne toplantısı ya? pazar değil mi? Genişletmek için tıkla ... yarın pazaresi bugun pazar yani bugun xD
ozkanderya22 Üye yasminoz' Alıntı: sen ne öğretmenisin.. ?? Genişletmek için tıkla ... sosyal bilgiler
ozkanderya22 Üye yasminoz' Alıntı: saygılar hocam... Genişletmek için tıkla ... saygılar gerçektende ben hiç hafta sonu toplantı yapmadım. gerçi bu 4. senem. ilk üç sene doğudaydım. zaten veli gelmiyordu okula
yasminoz' Alıntı: saygılar hocam... Genişletmek için tıkla ... saygılar gerçektende ben hiç hafta sonu toplantı yapmadım. gerçi bu 4. senem. ilk üç sene doğudaydım. zaten veli gelmiyordu okula