ii geceler gençler... :D
gaffarson Üye minoo' Alıntı: teşekkür ederim canım..görüşmek üzere.. Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: ii geceler gençler... Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler Yasmi
minoo' Alıntı: teşekkür ederim canım..görüşmek üzere.. Genişletmek için tıkla ... yasminoz' Alıntı: ii geceler gençler... Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler Yasmi
gaffarson Üye Revengeful' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Mert hoşgeldin herkese iyi geceler gittim bu sefer kendinize iyi bakın
Revengeful' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Mert hoşgeldin herkese iyi geceler gittim bu sefer kendinize iyi bakın
Burak Üye s@hr@' Alıntı: Aleykümselam Burak Nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim abla sen nasılsın
Burak Üye s@hr@' Alıntı: sağolasın Burak şükür iyiyim Genişletmek için tıkla ... daim olsun abla kimse yok sanırım bu gece
s@hr@' Alıntı: sağolasın Burak şükür iyiyim Genişletmek için tıkla ... daim olsun abla kimse yok sanırım bu gece
Burak Üye Starsley' Alıntı: kim demiş bende geldim selamlar.. nasılsınız görüşmeyeli burak, sahra Genişletmek için tıkla ... hosgeldin abi iyiyim sen nasılsın ?
Starsley' Alıntı: kim demiş bende geldim selamlar.. nasılsınız görüşmeyeli burak, sahra Genişletmek için tıkla ... hosgeldin abi iyiyim sen nasılsın ?
Reşwan Emekli Yönetici nur nerde yahu kaç gündür onu'da göremiyorum --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: hosgeldin abi iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim iyilik çok şükür geciktim bugün erken gelcektim sözde bu saatlere kaldık neyseki sizleri görebildim buda sevindirici oldu.
nur nerde yahu kaç gündür onu'da göremiyorum --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: hosgeldin abi iyiyim sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim iyilik çok şükür geciktim bugün erken gelcektim sözde bu saatlere kaldık neyseki sizleri görebildim buda sevindirici oldu.
s@hr@ Üye Starsley' Alıntı: kim demiş bende geldim selamlar.. nasılsınız görüşmeyeli burak, sahra Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Mustafa şükür iyiyim Starsley' Alıntı: nur nerde yahu kaç gündür onu'da göremiyorum --------------- Ekleme --------------- teşekkür ederim iyilik çok şükür geciktim bugün erken gelcektim sözde bu saatlere kaldık neyseki sizleri görebildim buda sevindirici oldu. Genişletmek için tıkla ... Nur biraz rahatsız ara ara bakıyor Belki gelir --------------- Ekleme --------------- Sen nasılsın Mustafa
Starsley' Alıntı: kim demiş bende geldim selamlar.. nasılsınız görüşmeyeli burak, sahra Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Mustafa şükür iyiyim Starsley' Alıntı: nur nerde yahu kaç gündür onu'da göremiyorum --------------- Ekleme --------------- teşekkür ederim iyilik çok şükür geciktim bugün erken gelcektim sözde bu saatlere kaldık neyseki sizleri görebildim buda sevindirici oldu. Genişletmek için tıkla ... Nur biraz rahatsız ara ara bakıyor Belki gelir --------------- Ekleme --------------- Sen nasılsın Mustafa