eyv Kardeşim sanada geçmiş olsun diş fena Ya sağol abi :)
Love Prince Üye İntifada' Alıntı: eyv Kardeşim sanada geçmiş olsun diş fena Ya Genişletmek için tıkla ... sağol abi
Perfect! Üye minoo' Alıntı: vaay avatar süper Halilim özledimki seni buralarda görmeyi Genişletmek için tıkla ... bende özledim ya baktım kaç zamandır uğramıyorum geceyi ben açayım dedim nasılsınız cümleten...
minoo' Alıntı: vaay avatar süper Halilim özledimki seni buralarda görmeyi Genişletmek için tıkla ... bende özledim ya baktım kaç zamandır uğramıyorum geceyi ben açayım dedim nasılsınız cümleten...
minoo Üye sonyerolsson' Alıntı: Selam gececiler milleti Genişletmek için tıkla ... anaam kim gelmiş iyiyim ben.sizleri sormalı beyler
sonyerolsson' Alıntı: Selam gececiler milleti Genişletmek için tıkla ... anaam kim gelmiş iyiyim ben.sizleri sormalı beyler
Perfect! Üye Love Prince 2.445 yasminoz 2.305 minoo 2.282 halil09 2.189 iyi ki gelmedim ya hemen geçilmişim 1. idim en son --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: anaam kim gelmiş iyiyim ben.sizleri sormalı beyler Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim biliyosun zaten
Love Prince 2.445 yasminoz 2.305 minoo 2.282 halil09 2.189 iyi ki gelmedim ya hemen geçilmişim 1. idim en son --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: anaam kim gelmiş iyiyim ben.sizleri sormalı beyler Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim biliyosun zaten
Perfect! Üye yeni gelenler hoşgeldi... ben kaçar.. uzunca bi süre olmucam yine kendinize iyi davranın
Love Prince Üye yasminoz' Alıntı: Hoşgördük...nbr... Genişletmek için tıkla ... iyidir seni sormalı arslansem' Alıntı: ben de istiyorum yaaa Genişletmek için tıkla ... zırlama be
yasminoz' Alıntı: Hoşgördük...nbr... Genişletmek için tıkla ... iyidir seni sormalı arslansem' Alıntı: ben de istiyorum yaaa Genişletmek için tıkla ... zırlama be
arslansem Üye Evde olsaydım annem yapardı şimdi --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Buyur gel ist.a ikram edelim... m Genişletmek için tıkla ... Valla mı --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: iyidir seni sormalı zırlama be Genişletmek için tıkla ... Hüso var ya senin ağzını burnunu
Evde olsaydım annem yapardı şimdi --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: Buyur gel ist.a ikram edelim... m Genişletmek için tıkla ... Valla mı --------------- Ekleme --------------- Love Prince' Alıntı: iyidir seni sormalı zırlama be Genişletmek için tıkla ... Hüso var ya senin ağzını burnunu