Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

gaffarson

gaffarson

Üye
ben bu yeni oyun işini anlayamadım beyler :hmmm

tam net bir şey yok zaten henüz ama kaliteli ve kolajın da dediği gibi diğer oyunlar gerçekten çok sıradan (hani sen de ben de hepimiz oynuyoruz ama ) gerçekten öyle yukarıdakine şunu de alttaki kim tahmin et.

Oysa bu çok yaratıcı ve keyifli kaliteli bir yöntem.

neyse hüseyin kaçar :D herkese iyi geceler :bye2:

sana da iyi geceler :bye2:

kol@j

kol@j

Üye
ben bu yeni oyun işini anlayamadım beyler :hmmm

cep ablası; bu kadar izah ettim artık... herhalde oyun sistemini anlamışsındır.

sıçrama linklerini oluşturmak için düzenleme yapabilmek lazım.. bunu ise sadece kendi açtığım konularda yapabilirim.. ya da arkadşlardan yardım alarak açtıkları konularda link oluşturtabilirim...
böylelikle arkadaşların açtığı konulara da yönlenen linkler yapabilirim..

bu gezinti ve araştırma eğlenceli olur diye tahmin ediyorum...

neyse! ben bir hafta içerisinde bir bulmaca konusu oluşturayım da şöyle basit bir şey en azından sistemin işleyişi anlaşılsın...

--------------- Ekleme ---------------

Eğer beğenilirse bu işi benden daha iyi yapabilecek bir çok arkadaş olacağına inanıyorum hatta...

forum da bu konuların çokluğu ayrı bir alt kategori oluşmasına da neden bile olabilir..

gaffarson

gaffarson

Üye
sorular aynı konuda.. hangi sorudan başlamak istersen o sorunun ip ucunu bulursun...

hatta bulduğun ip ucu soru konusuna değilde başka konuya oradaki ip ucu başka konuya oradaki ipucu daha başka konuya yönlendirme sistemi de olabilir.. daha sonra soru konusuna gelinebilir de.. yani bir orudan daha fazla ipucu toplanabilir.

o zaman daha eğlenceli olur... hatta final konusuna ipuçları toplanıp bir slogan ya da ata sözü gibibir şey çıkartılabilir.

gerçi bu işi başlatma niyetindeyim...

bu sisteme ilgi duyacak arkadaşlar çok daha fazla gelişmiş ve eğlenceli bir sistem uydurabilir...

bu umudum var...

konudaki her sorunun farklı ip ucuna ve farklı konuya yönlendirmesi işi bence çok karmaşık bir hale de sokabilir. Hem hazırlaması çok zahmetli olur hem de en ufak hatada herşey karışabilir. Ancak konuda örneğin sorulan 20 adet sorunun sırayla başlaması ve ilk soruyu çözemeyen 2. aşamaya da geçemeyecek oldugundan sanki düzenden ziyade hazırlayanlar için daha az karmaşık ve rahat olacaktır diye düşünüyorum.

Kapanış fikri de bence uygun. Hatta herkesin bildiği bir sözden ziyade pek bilinmeyen ve anlamlı güzel bir söz , atasözü ya da olumlu mesaj alınabilecek bir söz olabilir.

kol@j

kol@j

Üye
konudaki her sorunun farklı ip ucuna ve farklı konuya yönlendirmesi işi bence çok karmaşık bir hale de sokabilir. Hem hazırlaması çok zahmetli olur hem de en ufak hatada herşey karışabilir. Ancak konuda örneğin sorulan 20 adet sorunun sırayla başlaması ve ilk soruyu çözemeyen 2. aşamaya da geçemeyecek oldugundan sanki düzenden ziyade hazırlayanlar için daha az karmaşık ve rahat olacaktır diye düşünüyorum.

Kapanış fikri de bence uygun. Hatta herkesin bildiği bir sözden ziyade pek bilinmeyen ve anlamlı güzel bir söz , atasözü ya da olumlu mesaj alınabilecek bir söz olabilir.

hele ortaya bir şey koyayım şöyle beş soruluk...

bunu başka arkadaşlar çeşitlendirerek yenilerini çıkarırlar.. benim aklıma gelmeyen farklı yöntemler ve yollar geliştirebilirler... bakacağız bakalım...

gaffarson

gaffarson

Üye
hele ortaya bir şey koyayım şöyle beş soruluk...

bunu başka arkadaşlar çeşitlendirerek yenilerini çıkarırlar.. benim aklıma gelmeyen farklı yöntemler ve yollar geliştirebilirler... bakacağız bakalım...

evet hem sistemin nasıl olduğu daha belirginleşir üyeler tarafından hem de yeni yöntemlere ve çeşitli oyunlara da kapı açmış olur.

Hayırlısı olsun diyelim öyleyse...

kol@j

kol@j

Üye
evet hem sistemin nasıl olduğu daha belirginleşir üyeler tarafından hem de yeni yöntemlere ve çeşitli oyunlara da kapı açmış olur.

Hayırlısı olsun diyelim öyleyse...

desteğin için teşekkür ederim... fikrime yeni şeyler da kattın sağol...

minoo

minoo

Üye
öhöm öhöm

minoo

minoo

Üye
hoşbuldum :D amma beyin fırtınası yaptınız yahu :kıskıs:

gaffarson

gaffarson

Üye
hoşbuldum :D amma beyin fırtınası yaptınız yahu :kıskıs:

fikir alışverişi diyelim beyin fırtınasına dönüşmedi henüz :D sen ne düşünüyorsun nasıl sence güzel fikir değil mi? sürekli bjk yazmaktan yorulmadın mı ya da sıkılmadın mı :D

minoo

minoo

Üye
biz fanatiğiz sıkılmayız :D o oyundaki yazılan mesaj sayısına bak..ilk üç beşiktaşlı.Halit,ben ve Mert :ehe
ee şey açıkçası işim vardı okuyamadım yazdıklarınızı.o yüzden bir beyan edemeyeceğim :D
umarım güzel şeyler çıkar ortaya..

gaffarson

gaffarson

Üye
biz fanatiğiz sıkılmayız :D o oyundaki yazılan mesaj sayısına bak..ilk üç beşiktaşlı.Halit,ben ve Mert :ehe
ee şey açıkçası işim vardı okuyamadım yazdıklarınızı.o yüzden bir beyan edemeyeceğim :D
umarım güzel şeyler çıkar ortaya..

valla her zaman böyle olamıyorum ama vakit ayırabilirsem ve eserse kafama bana belli olmaz ben de oturup bir bulmaca hazırlayabilirim. :D

Mert, Revengefull mu yoksa Love Prince mı ?

Neden bilmiyorum ikisini hep karıştırıyorum onların :D

minoo

minoo

Üye
minoo 1.250 h@lit 1.213 Mert 972
yok Love Prince olan Hüseyin,Revengeful olan Mert ve bir Mert daha var.onun nicki de Mert..o Mert olan Revengeful'dan küçük olduğu için biz ona Mert jr diyoruz görünce anlarsın :D

gaffarson

gaffarson

Üye
minoo 1.250 h@lit 1.213 Mert 972
yok Love Prince olan Hüseyin,Revengeful olan Mert ve bir Mert daha var.onun nicki de Mert..o Mert olan Revengeful'dan küçük olduğu için biz ona Mert jr diyoruz görünce anlarsın :D

gerçekten fanatikmişsiniz. Hani arada David'e takılmak için ben de yazıyorum ama 1250 mesaj ne diyeyim kolay gelsin :D

minoo

minoo

Üye
gerçekten fanatikmişsiniz. Hani arada David'e takılmak için ben de yazıyorum ama 1250 mesaj ne diyeyim kolay gelsin :D
öyleyiz :islik
sen de gel takıl bize..çok güzel planımız var ve çok estetik olacak.kıskanacaklar büyük ihtimal :D

minoo

minoo

Üye
fena dalga geçmişlerdi ama :D
en son yazılan mesajı gördün mü?
admin yazdı :eller:

Üst Alt