Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ya bak benimde hayatım çoğu laylaylomla geçti şuanda üniversiteyim hala geçiyor ama dedim ya lise sonda kastım sadece hem diyosun bak afyon inan afyondan hep geçiyorum bildiğin köy bundan derse odaklanacak yer mi olur sen beni dinle biraz kas kendini kazan bi fakülte sonra gel gör ortam nasıl olurmuş,Üniversiteyi kazanman sana ortamın kralını vaad ediyor:naughty: kendimi 60 yaş üstü adam gibi hissettim nasihatlardan:d:
iste o köy gibi olan yer varya beni nasıl bozuyor bi bilsen .Aslında düsünüyorum üniversiteyi okuldaki en calıskan ögrencilerden birisiyim aslında yaparım ya abimde diyor ygs den girersin sen kesin zor bisey değil diyor
neyse abi kendine iyi bak ben kacıyorum size iyi sohbetler:bye2:

Burak

Üye
iyi geceler ali

greenmile

greenmile

Üye
olum bundan sonra bana abi demeyin ya kendimi yaşlı hissediyorum.17 yaş ve üstü demesin cidden :D hadi iyi geceler

--------------- Ekleme ---------------

iste o köy gibi olan yer varya beni nasıl bozuyor bi bilsen .Aslında düsünüyorum üniversiteyi okuldaki en calıskan ögrencilerden birisiyim aslında yaparım ya abimde diyor ygs den girersin sen kesin zor bisey değil diyor
neyse abi kendine iyi bak ben kacıyorum size iyi sohbetler:bye2:

birde çalışkanmıssın 2 yıllıktan bahsediyon bi ara hatırlat döveyim seni

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
olum bundan sonra bana abi demeyin ya kendimi yaşlı hissediyorum.17 yaş ve üstü demesin cidden :D hadi iyi geceler
abi derken hani arkadaslar der ya abi mabi falan o maksatta:ehe hadi iyi bakın kendinize

Toffee

Toffee

Üye
iyi aksamlar millet :D
fazla inglzce calısmaktan ben mi yanlıs gruyorum yoksa oguzcan.in banimi acıldı :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
İyi akşamlar ...

Burak

Üye
hosgeldin enes :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
öhö öhöö

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hoş bulduk ...
Nasılsınız ?

endometozon

endometozon

Üye
yine ben geldim :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Hoş buldum nasılsın enes

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Çok kötüyüm, en kötü olduğum zamanlardan biri ...

Telefonum joystick i 3. kez bozuldu ... Kargaburnu ile koparttım bir güzel sonra o deliğe tornavida soktum kırdım sonra duvardan duvara attım yerden yere vurdum birazdan aşağı atıcam hatta inip gömücem :off:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Hemşerim hoş geldin :)

Burak

Üye
Çok kötüyüm, en kötü olduğum zamanlardan biri ...

Telefonum joystick i 3. kez bozuldu ... Kargaburnu ile koparttım bir güzel sonra o deliğe tornavida soktum kırdım sonra duvardan duvara attım yerden yere vurdum birazdan aşağı atıcam hatta inip gömücem :off:

:ah

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Sinirlenme enescim neden kırdın tamire verirdin marka ne idi bilmiyorum ama n73 te tam bir sorun

Üst Alt