Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yasminoz ya sen sanki bana bir şey söyledin de ben sana cevap vermedim daha Öyle bir şeyler var aklımda ama yaşlandık artık iyice, malûm tam hatırlayamıyorum Profile mi yazdın ne
bnm bildiğim en son sen msn iletine " Ata 'yok' " diye yazmıştın...yanına da "Çiğdem biliyosun yerin ayrı bitanesin hatrın büyük normalde olsa asla senle konuşmadan yapamam ama inanki o kdr yoğunum ki sana bile cvp veremicem...bunun hüznünü yaşıyorum" manasında "Ata 'yok' (Çiğdem sana da yok )" diye yazmıştın die hatırlıyorum bende...
ne oldu?
benim de su an fena moralim bozuldu icim parcalandi ya ne insanlar var lanet olsun!!
kediyi kafasini ezerek öldüren üniversite ögrencisi vardi ya o kamera görüntüsünü az önce izledim ben.ne vicdan ama.savunmasız bir canlıya nasıl yapılır o ya : yarın kedi uçlu kolyemi takmak istiyorum!
ne oldu?
benim de su an fena moralim bozuldu icim parcalandi ya ne insanlar var lanet olsun!!
kediyi kafasini ezerek öldüren üniversite ögrencisi vardi ya o kamera görüntüsünü az önce izledim ben.ne vicdan ama.savunmasız bir canlıya nasıl yapılır o ya : yarın kedi uçlu kolyemi takmak istiyorum!