Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sana selama gerek mi var :ehe

minoo

minoo

Üye
yok mu? :hmmm

Love Prince

Love Prince

Üye
x'e bile değer vermicem artık :hmmm

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Yasminoz ya sen sanki bana bir şey söyledin de ben sana cevap vermedim daha :hmmm
Öyle bir şeyler var aklımda ama yaşlandık artık iyice, malûm tam hatırlayamıyorum :ehe
Profile mi yazdın ne :hmmm

Allaa allaaa... :hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

bnm bildiğim en son sen msn iletine " Ata 'yok' " diye yazmıştın...yanına da "Çiğdem biliyosun yerin ayrı bitanesin hatrın büyük normalde olsa asla senle konuşmadan yapamam ama inanki o kdr yoğunum ki sana bile cvp veremicem...bunun hüznünü yaşıyorum" manasında "Ata 'yok' (Çiğdem sana da yok :D )" diye yazmıştın die hatırlıyorum bende... :ehe :ehe :ehe

minoo

minoo

Üye
gel Hüso gel.

minoo

minoo

Üye
ne oldu?
benim de su an fena moralim bozuldu icim parcalandi ya ne insanlar var lanet olsun!!
kediyi kafasini ezerek öldüren üniversite ögrencisi vardi ya o kamera görüntüsünü az önce izledim ben.ne vicdan ama.savunmasız bir canlıya nasıl yapılır o ya :sinir: yarın kedi uçlu kolyemi takmak istiyorum!

Love Prince

Love Prince

Üye
ne oldu?
benim de su an fena moralim bozuldu icim parcalandi ya ne insanlar var lanet olsun!!
kediyi kafasini ezerek öldüren üniversite ögrencisi vardi ya o kamera görüntüsünü az önce izledim ben.ne vicdan ama.savunmasız bir canlıya nasıl yapılır o ya :sinir: yarın kedi uçlu kolyemi takmak istiyorum!

telefonun hafıza kartını mecburen formatladım içindeki herşey gitti

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Aynen yaa...insan mı onlar...cani...ben sivrisineğe bile kıyamıyorum vallaa...aklım almıyo nasıl yapıyolar böyle şeyleri... :sinir

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Noluyor gene gençler ? şiddet hakim gene bu konuda

minoo

minoo

Üye
saclarim islakti zaten bir de bunu izleyince basim fekaket agrimaya basladi :(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bende Kalmamışta varsa bir fincan kahve isticektim

Yasminozz

Yasminozz

Üye
3 ü 1 arada var o olur mu Levent ??? =))

minoo

minoo

Üye
malesef Erolum.cok moralim bozuldu :( nasil tekme atmis hayvana ya :(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bu arada pınar hariç herkeze selam

minoo

minoo

Üye
hosgeldin Levent abi.