Halil ben öyle bisey demedim :) bende dalgasına diyorum ya :D merak etme
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Halil ben öyle bisey demedim Genişletmek için tıkla ... bende dalgasına diyorum ya merak etme
Revengeful' Alıntı: Halil ben öyle bisey demedim Genişletmek için tıkla ... bende dalgasına diyorum ya merak etme
Perfect! Üye 39 dk ne ki ya 1 saatte yakın konuştum ben ölüyodum başım ağrıdı --------------- Ekleme ---------------
39 dk ne ki ya 1 saatte yakın konuştum ben ölüyodum başım ağrıdı --------------- Ekleme ---------------
Perfect! Üye ben çıkıyorum kendinize iyi davranın kavgada etmeyin kardeş kardeş oturun konuşun hadi bye
Love Prince Üye arslansem' Alıntı: gel hüso Genişletmek için tıkla ... geldim Revengeful' Alıntı: Ben kaçar bye Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: ben çıkıyorum kendinize iyi davranın kavgada etmeyin kardeş kardeş oturun konuşun hadi bye Genişletmek için tıkla ... iyi geceler size
arslansem' Alıntı: gel hüso Genişletmek için tıkla ... geldim Revengeful' Alıntı: Ben kaçar bye Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: ben çıkıyorum kendinize iyi davranın kavgada etmeyin kardeş kardeş oturun konuşun hadi bye Genişletmek için tıkla ... iyi geceler size
Love Prince Üye levasinay' Alıntı: ben geldim gidenlere iyi geceler Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın?
Love Prince Üye levasinay' Alıntı: hosbulduk iyiyim, sen Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyiyim