Slay admin
Perfect! Üye abine elmi kaldırıyon --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: tşk. ederim öyleyimdir ama veririm yani adres yanımda sizler olsanız yeter şimdide derki yeni nesilde pek yalaka Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: Slay admin Genişletmek için tıkla ... anlamadım desem
abine elmi kaldırıyon --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: tşk. ederim öyleyimdir ama veririm yani adres yanımda sizler olsanız yeter şimdide derki yeni nesilde pek yalaka Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- sonyerolsson' Alıntı: Slay admin Genişletmek için tıkla ... anlamadım desem
Revengeful Emekli Yönetici sonyerolsson' Alıntı: Slay admin Genişletmek için tıkla ... Gorev yapmazsa ok
EroL Emekli Yönetici mert ne biçim kurallarınız var yok rush yasak, tellerin arkası yasak, duvardan vurmak yasak, çatıya çıkmak yasak, terörleri vurmak yasak
mert ne biçim kurallarınız var yok rush yasak, tellerin arkası yasak, duvardan vurmak yasak, çatıya çıkmak yasak, terörleri vurmak yasak
Revengeful Emekli Yönetici O kim la xD --------------- Ekleme --------------- Bende adminim benim adımı ver ona xD
Revengeful Emekli Yönetici Adminler; nothinq(Enes),godzilla(kardesi),noobstyle(hiç sevmediğim biri),cs beta (maxideki cs beta)ve ben --------------- Ekleme --------------- Haa typoon var onu dedi
Adminler; nothinq(Enes),godzilla(kardesi),noobstyle(hiç sevmediğim biri),cs beta (maxideki cs beta)ve ben --------------- Ekleme --------------- Haa typoon var onu dedi
Toffee Üye minoo eskisi kadar sık giremeyecekmiş. kardeşi ist.a gidiomuş pc yi götürüomuş galiba onu biliorm bitek
minoo eskisi kadar sık giremeyecekmiş. kardeşi ist.a gidiomuş pc yi götürüomuş galiba onu biliorm bitek
Perfect! Üye bişeyler biiyonda eksik biliyon kardeşi istanbula döndü onun ve pc yi ele geçirmiş şuanda da uyuyo zaten yoksa telefonla gelecekti
bişeyler biiyonda eksik biliyon kardeşi istanbula döndü onun ve pc yi ele geçirmiş şuanda da uyuyo zaten yoksa telefonla gelecekti
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: O uyumaz xD kesin MSN de dur bakayım Genişletmek için tıkla ... yalanmı sölücem kardeşim ya --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: tamam işte yarımyamalak anlattık Genişletmek için tıkla ... iyisin yine
Revengeful' Alıntı: O uyumaz xD kesin MSN de dur bakayım Genişletmek için tıkla ... yalanmı sölücem kardeşim ya --------------- Ekleme --------------- -sena-' Alıntı: tamam işte yarımyamalak anlattık Genişletmek için tıkla ... iyisin yine