Love Prince
Üye
tanımıyo musn?
komik![]()
tanımıyorum derken laflarını ciddiye almıyorum kendi kendine eğleniyor işte
tanımıyo musn?
komik![]()
siyaset yapmak istemiyorum seninle burda.seni kırmak da istemiyorum.fikirlerini kendine sakla olur mu?tanımıyorum derken laflarını ciddiye almıyorum kendi kendine eğleniyor işte
siyaset yapmak istemiyorum seninle burda.seni kırmak da istemiyorum.fikirlerini kendine sakla olur mu?
ki bir ana muhalefet partisinin genel başkanı hakkında böyle konuşamazsın.
sor ileteyim çabuk 
o kim ki ben tanımıyom

ben sana düşünce yasağı var falan demedim.istediğini düşün beni ilgilendirmez.istediğine oy ver beni ilgilendirmez.şimdi bir şey derdim ama ceza almak istemiyorum senin yüzünden.kapat bu konuyu burda.düşünce yasağımı var bende seni kırmak istemiyorum ama lütfen reelde istedğim gibi konuşurum burda konuşmak istemem, madem konuşamam o zaman tc başbakanına hangi hakla hakaret ediyor, kim veriyor o hakkı?
ben sana düşünce yasağı var falan demedim.istediğini düşün beni ilgilendirmez.istediğine oy ver beni ilgilendirmez.şimdi bir şey derdim ama ceza almak istemiyorum senin yüzünden.kapat bu konuyu burda.
bakayım canım sinirlendim zaten.çıkıyorum ben iyi muhabbetler size.Minoo deneme odasında sana bi soru sordum bak istersen...![]()
Ben de kaale almıyorum ama dinledim ne yalan söylym![]()

Valla çok şey yazardım ama ceza sınırındayım![]()

Bnm uyarım yok bana söyleyin ben yaziym istiyosanız..![]()
![]()
![]()