Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:ehe :ehe

minoo

minoo

Üye
tanımıyorum derken laflarını ciddiye almıyorum kendi kendine eğleniyor işte
siyaset yapmak istemiyorum seninle burda.seni kırmak da istemiyorum.fikirlerini kendine sakla olur mu?
ki bir ana muhalefet partisinin genel başkanı hakkında böyle konuşamazsın.

Love Prince

Love Prince

Üye
siyaset yapmak istemiyorum seninle burda.seni kırmak da istemiyorum.fikirlerini kendine sakla olur mu?
ki bir ana muhalefet partisinin genel başkanı hakkında böyle konuşamazsın.

düşünce yasağımı var bende seni kırmak istemiyorum ama lütfen reelde istedğim gibi konuşurum burda konuşmak istemem, madem konuşamam o zaman tc başbakanına hangi hakla hakaret ediyor, kim veriyor o hakkı?

minoo

minoo

Üye
düşünce yasağımı var bende seni kırmak istemiyorum ama lütfen reelde istedğim gibi konuşurum burda konuşmak istemem, madem konuşamam o zaman tc başbakanına hangi hakla hakaret ediyor, kim veriyor o hakkı?
ben sana düşünce yasağı var falan demedim.istediğini düşün beni ilgilendirmez.istediğine oy ver beni ilgilendirmez.şimdi bir şey derdim ama ceza almak istemiyorum senin yüzünden.kapat bu konuyu burda.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Minoo deneme odasında sana bi soru sordum bak istersen... :ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
ben sana düşünce yasağı var falan demedim.istediğini düşün beni ilgilendirmez.istediğine oy ver beni ilgilendirmez.şimdi bir şey derdim ama ceza almak istemiyorum senin yüzünden.kapat bu konuyu burda.

benim için hiç farketmez...kapatırım hiç yoktan yere birbirimizi kıracaksak bişey diyemem

arslansem

arslansem

Üye
Valla çok şey yazardım ama ceza sınırındayım :d:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bnm uyarım yok bana söyleyin ben yaziym istiyosanız.. :ehe :ehe :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Problem deil... :D :D

arslansem

arslansem

Üye
Tamam yasmi de ki:" :d:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ok al...:d::d::d:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
hüseyin ve pınar biribinizi kırmışşınız olmadı bu :( barışacaksınız en kısa zamanda anlaştıkmı

Üst Alt