teşekkürler abi seninde...
-Crazy Girl- Üye kolaj06' Alıntı: sabah görünce mesajı... selamsız geçemedim işte... Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsınız --------------- Ekleme --------------- kolaj06' Alıntı: la bu gece özel beraat kandili... herkesin kandili mübarek olsun... Genişletmek için tıkla ... sizinde abi
kolaj06' Alıntı: sabah görünce mesajı... selamsız geçemedim işte... Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsınız --------------- Ekleme --------------- kolaj06' Alıntı: la bu gece özel beraat kandili... herkesin kandili mübarek olsun... Genişletmek için tıkla ... sizinde abi
Perfect! Üye hoşgeldn tuba İyi gidiyo enes bugn ekran kartıda aldım daha ıyi gidecek Sen nasılsn --------------- Ekleme --------------- hoşgeldn mehmet iyılik Sen nasilsın
hoşgeldn tuba İyi gidiyo enes bugn ekran kartıda aldım daha ıyi gidecek Sen nasılsn --------------- Ekleme --------------- hoşgeldn mehmet iyılik Sen nasilsın
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Sıfır aldın değil mi Ben çok iyiyim de uyku var biraz, 3 saatlik uyku ile duruyorum da
Tuba.Erva Üye halil09' Alıntı: bencede bu kadar takma ya bak ben knuşuym Genişletmek için tıkla ... canım arkadasım benımm
halil09' Alıntı: bencede bu kadar takma ya bak ben knuşuym Genişletmek için tıkla ... canım arkadasım benımm
'Davut Üye Farklı Bir kişi arayorsanız ben varım burda... Buaraya uğramayalı baya değişmiş isimler...