oo minnoş hanım sahra hanım merhaba :D
Mehmet Emekli Yönetici haltie' Alıntı: hoşgeldin aleykümselam iyidir abi sen napıyosun nerelerdesin ya paslaşamıyoruz Genişletmek için tıkla ... sorma yeğen bizim yeğenin düğünü var üstelik sağdıcım kaç gündür uğraşıp duruyorum
haltie' Alıntı: hoşgeldin aleykümselam iyidir abi sen napıyosun nerelerdesin ya paslaşamıyoruz Genişletmek için tıkla ... sorma yeğen bizim yeğenin düğünü var üstelik sağdıcım kaç gündür uğraşıp duruyorum
Mehmet Emekli Yönetici minoo' Alıntı: hoşbulduk hepimiz Abiii Genişletmek için tıkla ... Baaaacııııııı
Mehmet Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: hoşbulduk nasılsın Mehmet Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
sahra25' Alıntı: hoşbulduk nasılsın Mehmet Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
fnldstntn Üye halil09' Alıntı: herkese iyi geceler Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin...
minoo Üye Mehmet' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... ben iyi değilim
haltie Üye sahra25' Alıntı: Merhaba Halit nasılsın Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sen nasılsın mekanı boş bıraktın yine
sahra25' Alıntı: Merhaba Halit nasılsın Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sen nasılsın mekanı boş bıraktın yine
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: herkese iyi geceler Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyi geceler iyilik sen nasılsın Mehmet' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyi diyeyim iyi diyeyim iyi olayım
halil09' Alıntı: herkese iyi geceler Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyi geceler iyilik sen nasılsın Mehmet' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyi diyeyim iyi diyeyim iyi olayım
Perfect! Üye FinalDestinatioN' Alıntı: Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: İyi geceler iyilik sen nasılsın bende iyi diyeyim iyi diyeyim iyi olayım Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: İyi geceler Halil hoşgeldin Bacım niye iyi değilsin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sağolun yoldan geldim yorgunum yolda 60 km bişey ama gezdik mezdik yorucu yine onun dışında iyiyim
FinalDestinatioN' Alıntı: Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... sahra25' Alıntı: İyi geceler iyilik sen nasılsın bende iyi diyeyim iyi diyeyim iyi olayım Genişletmek için tıkla ... Mehmet' Alıntı: İyi geceler Halil hoşgeldin Bacım niye iyi değilsin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sağolun yoldan geldim yorgunum yolda 60 km bişey ama gezdik mezdik yorucu yine onun dışında iyiyim
haltie Üye Mehmet' Alıntı: sorma yeğen bizim yeğenin düğünü var üstelik sağdıcım kaç gündür uğraşıp duruyorum Genişletmek için tıkla ... banada kirve ol abi
Mehmet' Alıntı: sorma yeğen bizim yeğenin düğünü var üstelik sağdıcım kaç gündür uğraşıp duruyorum Genişletmek için tıkla ... banada kirve ol abi
s@hr@ Üye haltie' Alıntı: teşekkür ederim sen nasılsın mekanı boş bıraktın yine Genişletmek için tıkla ... iş güç daha yeni aştım pc yi elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum
haltie' Alıntı: teşekkür ederim sen nasılsın mekanı boş bıraktın yine Genişletmek için tıkla ... iş güç daha yeni aştım pc yi elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum
minoo Üye Mehmet' Alıntı: İyi geceler Halil hoşgeldin Bacım niye iyi değilsin Genişletmek için tıkla ... minnoşum triplerde de ondan kıskançlık triplerinde üzüyo beni
Mehmet' Alıntı: İyi geceler Halil hoşgeldin Bacım niye iyi değilsin Genişletmek için tıkla ... minnoşum triplerde de ondan kıskançlık triplerinde üzüyo beni
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: hoşbuldum sağolun yoldan geldim yorgunum yolda 60 km bişey ama gezdik mezdik yorucu yine onun dışında iyiyim Genişletmek için tıkla ... tatlı yorgunluk Halil bu haltie' Alıntı: bak ban bütün gün Genişletmek için tıkla ... bana mı o baaaannnn
halil09' Alıntı: hoşbuldum sağolun yoldan geldim yorgunum yolda 60 km bişey ama gezdik mezdik yorucu yine onun dışında iyiyim Genişletmek için tıkla ... tatlı yorgunluk Halil bu haltie' Alıntı: bak ban bütün gün Genişletmek için tıkla ... bana mı o baaaannnn