iyi geceler sibel :)
Perfect! Üye sahra25' Alıntı: Hoşbulduk Halil nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyileik sen nasılsın
s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: hosgeldın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: iyileik sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim sağolasın
Tuba_erva' Alıntı: hosgeldın Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: iyileik sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim sağolasın
Tuba.Erva Üye halil09' Alıntı: hoşgeldin hemşire hanım kızım Genişletmek için tıkla ... hosbulduk --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Hoşbulduk --------------- Ekleme --------------- Bende iyiyim sağolasın Genişletmek için tıkla ...
halil09' Alıntı: hoşgeldin hemşire hanım kızım Genişletmek için tıkla ... hosbulduk --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Hoşbulduk --------------- Ekleme --------------- Bende iyiyim sağolasın Genişletmek için tıkla ...
Tuba.Erva Üye sahra25' Alıntı: Tubiş iş nasıl iyi gidiyor mu Genişletmek için tıkla ... gıdıyor bı sekılde senden naber
sahra25' Alıntı: Tubiş iş nasıl iyi gidiyor mu Genişletmek için tıkla ... gıdıyor bı sekılde senden naber
s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: gıdıyor bı sekılde senden naber Genişletmek için tıkla ... İyilik ya ne olsun az önce Beyaz Melek filmini izledim
Tuba_erva' Alıntı: gıdıyor bı sekılde senden naber Genişletmek için tıkla ... İyilik ya ne olsun az önce Beyaz Melek filmini izledim
Tuba.Erva Üye sahra25' Alıntı: İyilik ya ne olsun az önce Beyaz Melek filmini izledim Genişletmek için tıkla ... duygusala baglamıssın anlasılan ben ızlemedım yorum yapamıycam
sahra25' Alıntı: İyilik ya ne olsun az önce Beyaz Melek filmini izledim Genişletmek için tıkla ... duygusala baglamıssın anlasılan ben ızlemedım yorum yapamıycam
s@hr@ Üye Tuba_erva' Alıntı: duygusala baglamıssın anlasılan ben ızlemedım yorum yapamıycam Genişletmek için tıkla ... Eveeeetttttt ailenin değeri onların yaşlandıklarında yanlarında olmamız gerektiği
Tuba_erva' Alıntı: duygusala baglamıssın anlasılan ben ızlemedım yorum yapamıycam Genişletmek için tıkla ... Eveeeetttttt ailenin değeri onların yaşlandıklarında yanlarında olmamız gerektiği
Tuba.Erva Üye sahra25' Alıntı: Eveeeetttttt ailenin değeri onların yaşlandıklarında yanlarında olmamız gerektiği Genişletmek için tıkla ... bende ızlesem aglardım ozaman o konuda
sahra25' Alıntı: Eveeeetttttt ailenin değeri onların yaşlandıklarında yanlarında olmamız gerektiği Genişletmek için tıkla ... bende ızlesem aglardım ozaman o konuda
s@hr@ Üye Love Prince' Alıntı: hoşgeldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Hüseyin sağolasın sen nasılsın
Love Prince' Alıntı: hoşgeldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Hüseyin sağolasın sen nasılsın
s@hr@ Üye arslansem' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler --------------- Ekleme --------------- zibidi39' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
arslansem' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler --------------- Ekleme --------------- zibidi39' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam