Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

huri$

huri$

Üye
iyi gecelerr gececileeer:ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
ben varım :D

huri$

huri$

Üye
iyiyim semihim yaa ne olsun coluk cocuk torun torbaa bag bahce ugrasiyoz falla:ehe

huri$

huri$

Üye
tubi$ o benim kiiz
valla beni çok merak etmi$ arkada$lar cek dedim torunaa cektik koyduk nasil cikmi$im ama:ehe

huri$

huri$

Üye
iki buyukler okullarini basariyla gectiler son bikac gunleri kaldi i$tee... onlar iyide
iki kucukler fenaa efe zaten okul acilaldan beri ben okula gitmiycem diyor sabah 8 10 geceye kadar yatiyor 8 10 bi uyaniyor hemen bir bardak sut giyiniyor saclari tarayip dogru okula hergun otobus bikac dk bekliyor onu cok fena
birde cadimiz var oda sabah bi ba$liyor konu$maya soru sormayaa oyyh susuturamiyoruz kafayi yedirttiriyor insana
ogretmenler dahi soyluyor nekadar cok konu$uyor sizin kiz die butun sinifi yonetiyor cadi oyyle istee

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
iki buyukler okullarini basariyla gectiler son bikac gunleri kaldi i$tee... onlar iyide
iki kucukler fenaa efe zaten okul acilaldan beri ben okula gitmiycem diyor sabah 8 10 geceye kadar yatiyor 8 10 bi uyaniyor hemen bir bardak sut giyiniyor saclari tarayip dogru okula hergun otobus bikac dk bekliyor onu cok fena
birde cadimiz var oda sabah bi ba$liyor konu$maya soru sormayaa oyyh susuturamiyoruz kafayi yedirttiriyor insana
ogretmenler dahi soyluyor nekadar cok konu$uyor sizin kiz die butun sinifi yonetiyor cadi oyyle istee
:ehe

benım kardesımde okul tatıle gırdıgı gün anneme çıkısmıstı artık bana karısamazsın anne okul bitti diye:off:cok gülmüştük daha 2ye gectı:evet:

huri$

huri$

Üye
benim kucuk kizda 2 ye gecti konu$ma hastaligi var bizimkinde 12 ayin 6sinda dogum gunu var simdiden hazirliklara ba$ladi delircem birgun :ehe

arslansem

arslansem

Üye

Efe zaten çok yaramazdı hala daha aynı sanırım :ehe

huri$

huri$

Üye
off sormayaa gecen gun salonda sehpanin uzerinde koca cam meyve tabagini kirdi top oynarken
anne kendisi kirildi ben yapmadim diyor.. hem ben sana adam olunca kocamanindan alcam diyorr uyanik

Love Prince

Love Prince

Üye
:aha:

arslansem

arslansem

Üye
Uzun zamandır şöyle küçük bi çocuk sevemedim hasret kaldım ya :ehe
Isıracan yanaklarını ağlatacan iyice :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
off sormayaa gecen gun salonda sehpanin uzerinde koca cam meyve tabagini kirdi top oynarken
anne kendisi kirildi ben yapmadim diyor.. hem ben sana adam olunca kocamanindan alcam diyorr uyanik
vay cakal vay nasılda kandırıyor:ehe

huri$

huri$

Üye
arslansem

arslansem

Üye
Ben de fenaydım valla abla ne yalan söyleyeyim :naughty: :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kıyamıyosun ıste nekadar yapsada alıyorlar gönlünü..yerım onları öp yerıme=)

--------------- Ekleme ---------------

iyi geceler herkese ben cıkayım yarında sınav var vereyımde kurtulayım:bye2:

huri$

huri$

Üye
Ben de fenaydım valla abla ne yalan söyleyeyim :naughty: :ehe
babam kizmayin torunuma yaramaz cocuk zeki olur der laf soletmez torununa yaramazlik iyidir bee

kıyamıyosun ıste nekadar yapsada alıyorlar gönlünü..yerım onları öp yerıme=)

--------------- Ekleme ---------------

iyi geceler herkese ben cıkayım yarında sınav var vereyımde kurtulayım:bye2:
tatam tubi$im ba$arilar dilerim sana :sarıl:

Üst Alt