iyi gecelerr gececileeer![]()
nasılsın görüşmeyeli,hoşgeldin ben varım

hurıs o resım ne yıkıldımiyi gecelerr gececileeer![]()

hurıs o resım ne yıkıldım
iyi geceler herkese bu arada![]()
hoşgeldin..umarım gerçek ismin ervadır 
iyiyim semihim yaa ne olsun coluk cocuk torun torbaa bag bahce ugrasiyoz falla![]()

iki buyukler okullarini basariyla gectiler son bikac gunleri kaldi i$tee... onlar iyide
iki kucukler fenaa efe zaten okul acilaldan beri ben okula gitmiycem diyor sabah 8 10 geceye kadar yatiyor 8 10 bi uyaniyor hemen bir bardak sut giyiniyor saclari tarayip dogru okula hergun otobus bikac dk bekliyor onu cok fena
birde cadimiz var oda sabah bi ba$liyor konu$maya soru sormayaa oyyh susuturamiyoruz kafayi yedirttiriyor insana
ogretmenler dahi soyluyor nekadar cok konu$uyor sizin kiz die butun sinifi yonetiyor cadi oyyle istee

cok gülmüştük daha 2ye gectı
iki buyukler okullarini basariyla gectiler son bikac gunleri kaldi i$tee... onlar iyide
iki kucukler fenaa efe zaten okul acilaldan beri ben okula gitmiycem diyor sabah 8 10 geceye kadar yatiyor 8 10 bi uyaniyor hemen bir bardak sut giyiniyor saclari tarayip dogru okula hergun otobus bikac dk bekliyor onu cok fena
birde cadimiz var oda sabah bi ba$liyor konu$maya soru sormayaa oyyh susuturamiyoruz kafayi yedirttiriyor insana
ogretmenler dahi soyluyor nekadar cok konu$uyor sizin kiz die butun sinifi yonetiyor cadi oyyle istee

vay cakal vay nasılda kandırıyoroff sormayaa gecen gun salonda sehpanin uzerinde koca cam meyve tabagini kirdi top oynarken
anne kendisi kirildi ben yapmadim diyor.. hem ben sana adam olunca kocamanindan alcam diyorr uyanik

Uzun zamandır şöyle küçük bi çocuk sevemedim hasret kaldım ya
Isıracan yanaklarını ağlatacan iyice![]()
tatli oluyolar ama cokta yaramaz oluyorlar hele simdiki zamanin cocuklarivay cakal vay nasılda kandırıyor![]()

babam kizmayin torunuma yaramaz cocuk zeki olur der laf soletmez torununa yaramazlik iyidir beeBen de fenaydım valla abla ne yalan söyleyeyim![]()
![]()
tatam tubi$im ba$arilar dilerim sanakıyamıyosun ıste nekadar yapsada alıyorlar gönlünü..yerım onları öp yerıme=)
--------------- Ekleme ---------------
iyi geceler herkese ben cıkayım yarında sınav var vereyımde kurtulayım![]()