Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
tragedie
Emekli Yönetici
bende solağım sol tabiki
arslansem
Üye
Selam yağmurufuk
Love Prince
Üye
kuzuların sessizliğini izliyorum
tragedie
Emekli Yönetici
doktor hannibal değilmiydi herkezi yiyen adam
arslansem
Üye
Bursalı senin taraftarın yüzünden maçtan önce dayak yiyecektik
Yok yok bişey olmadı ama video var şu anda internette DHA çekmiş.Onu google a yazın bulun benim bulunduğum noktayı çekmiş hep.Verilmiş sadakamız varmış
Yağmur
Üye
geçmiş olsun semih
arslansem
Üye
Teşekkürler yağmur
Nasılsın anlat bakalım hiç uğramıyorsun buralara
tragedie
Emekli Yönetici
geçmiş olsun semih
Yağmur
Üye
pınar yok bende yalnız kaldım giresim gelmiyor yoksa gececileri bırakmam uzaktan takip ediyorum
Sağol abi..Yani şu an burada olmayabilirdim şaka bi yana 1-2 metre uzağımda duran biri nasibini aldı yere yığıldı.Şu an durumu ne bilmiyorum ama adi bir iki adam yüzünden tüm polislerin böyle yapması tamamen saçmalık
Sağol abi..Yani şu an burada olmayabilirdim şaka bi yana 1-2 metre uzağımda duran biri nasibini aldı yere yığıldı.Şu an durumu ne bilmiyorum ama adi bir iki adam yüzünden tüm polislerin böyle yapması tamamen saçmalık
verilmiş sadakan varmış izledim görüntüleri bir alışveriş merkezi önünde yerde yatan birisi vardı biriside bagırıyordu amigo galiba vurmak yok felan diyor insanların başına bir durum gelmeden çogu olayı idrak edemiyor
İşte o adamın en fazla 1 metre sağındaydım abi Bursa otobüsünü getirmişler Gs taraftarının içinden geçiriyor gerizekalılar.Olay olacağı belliydi.Bi dengesiz bira şişesi atıyor arabaya ondan sonra polis başlıyor saldırmaya.Bizimkiler bira falan aldı ayakta içiyorlardı tam stada girecektik ki otobüs geçti sonra da olaylar başladı.Ne mantıksız iş yapıyorlar adamlar!Bir iki dengesiz yüzünden herkese kaba kuvvet göstermek yakışır mı bizim polisimize?
Zaten en çok olaylar bu takım otobüsleri geçerken oluyor buna bir çözüm bulamadılar bir türlü polis zaten vurmaya başladımı suçlu suçsuz pek gözetmemiş hata bu