Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bende solağım sol tabiki :)

arslansem

arslansem

Üye
Selam yağmurufuk :D

Love Prince

Love Prince

Üye
kuzuların sessizliğini izliyorum :aha:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
doktor hannibal değilmiydi herkezi yiyen adam :)

arslansem

arslansem

Üye
Bursalı senin taraftarın yüzünden maçtan önce dayak yiyecektik :ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
geçmiş olsun :d:

Yağmur

Üye
hoşbulduk arkadaşlar...

Yağmur

Üye
geçmiş olsun semih

arslansem

arslansem

Üye
Teşekkürler yağmur :)
Nasılsın anlat bakalım :) hiç uğramıyorsun buralara :)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
geçmiş olsun semih

Yağmur

Üye
pınar yok bende yalnız kaldım giresim gelmiyor :ehe yoksa gececileri bırakmam uzaktan takip ediyorum :naughty:

Love Prince

Love Prince

Üye
:aha:

arslansem

arslansem

Üye
geçmiş olsun semih

Sağol abi..Yani şu an burada olmayabilirdim :ehe şaka bi yana 1-2 metre uzağımda duran biri nasibini aldı yere yığıldı.Şu an durumu ne bilmiyorum ama adi bir iki adam yüzünden tüm polislerin böyle yapması tamamen saçmalık :off:

--------------- Ekleme ---------------

pınar yok bende yalnız kaldım giresim gelmiyor :ehe yoksa gececileri bırakmam uzaktan takip ediyorum :naughty:

Hee bayan dayanışması :D gece online olduğunu görüyorum yoksa benden de kimse kaçmaz :naughty: :ehe

Yağmur

Üye
evet gececiyiz... ancak gece girmeye fırsat buluyorum... bayan dayanışmasıda olcak tabi :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Sağol abi..Yani şu an burada olmayabilirdim :ehe şaka bi yana 1-2 metre uzağımda duran biri nasibini aldı yere yığıldı.Şu an durumu ne bilmiyorum ama adi bir iki adam yüzünden tüm polislerin böyle yapması tamamen saçmalık :off:

verilmiş sadakan varmış izledim görüntüleri bir alışveriş merkezi önünde yerde yatan birisi vardı biriside bagırıyordu amigo galiba vurmak yok felan diyor insanların başına bir durum gelmeden çogu olayı idrak edemiyor

arslansem

arslansem

Üye
İşte o adamın en fazla 1 metre sağındaydım abi :) Bursa otobüsünü getirmişler Gs taraftarının içinden geçiriyor gerizekalılar.Olay olacağı belliydi.Bi dengesiz bira şişesi atıyor arabaya ondan sonra polis başlıyor saldırmaya.Bizimkiler bira falan aldı ayakta içiyorlardı tam stada girecektik ki otobüs geçti sonra da olaylar başladı.Ne mantıksız iş yapıyorlar adamlar!Bir iki dengesiz yüzünden herkese kaba kuvvet göstermek yakışır mı bizim polisimize?:off:

--------------- Ekleme ---------------

evet gececiyiz... ancak gece girmeye fırsat buluyorum... bayan dayanışmasıda olcak tabi :ehe

Artık sen bilirsin.Biz buralardayız :)

bandobras

bandobras

Üye
Selamlar gececiler:D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Zaten en çok olaylar bu takım otobüsleri geçerken oluyor buna bir çözüm bulamadılar bir türlü polis zaten vurmaya başladımı suçlu suçsuz pek gözetmemiş hata bu

Üst Alt