Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

lovestar

lovestar

Üye
Sen hep beni mazideki halimle tanırsın
Hala bilirim aşk ile bekler inanırsın
Hep öyle siyah saçlı ve hülyalı sanırsın
Hala bilirim aşk ile bekler inanırsın...

Dinlemek isteyenler için Zeki Müren'den geliyor...

ben actım şimdi youtube dan dinliyorum.teşekkür ederim...

haltie

haltie

Üye
Vay beee :ehe
Biliyorum bu parçayı yahu :ehe Ne zaman oldu duymamıştım.

Bu arada Nilüfer Örer'i de ilk kez görmüş oldum :)
Çok güzel parçaları olsa da kaybolup gidenlerden...

Gerek normalin altındaki güzelliği, gerek klipteki başarısızlık düşünüldüğünde yadırgamamak gerek. Maalesef sadece şarkı önemli değil kalıcılıkta.

:ehe
Anılarım depreşti yahu :ehe

Bu arada bu kadar muhteşem bir parçaya bu klip tek kelimeyle berbat! :ehe
Kadının sesine bak çığlık atıyor, klipte bak sanki cenazede dua okuyor :ehe Fısır fısır...
Ayrıca senkranizasyon da tutmamış. Sanırsın ki Atina'dan Reha Erus haber okuyor :ehe

zamana göre idare eder klibi ama hala çok geçerli bir parça yönetmenlik var mı ata:)senkronizasyon falan yakalamışın.bu arada çok güzl değil az erkeksi ama o yorum sarkı harika 2 tane daha güzel şarkısı var:)

arslansem

arslansem

Üye
Herkese iyi geceler arkadaşlar..Vizeler bugün bitti.Uyku düzenim altüst oldu..İyi bi uyku çekip kendime gelmem lazım..:ehe Görüşmek üzere

haltie

haltie

Üye
zeki murende severim konu bile acmıştım burda zekı murenle ilgili bu sarkı hepinize gelsin ata bunuda yorumla:)

lovestar

lovestar

Üye
Herkese iyi geceler arkadaşlar..Vizeler bugün bitti.Uyku düzenim altüst oldu..İyi bi uyku çekip kendime gelmem lazım..:ehe Görüşmek üzere

iyi uykular kardeşim.umarım emeğine değer istediğin sonucları alırsın.hayırlı geceler...

Berlin Boleyn

iyi geceler semihcim

lovestar

lovestar

Üye
Sıradaki şarkı Yıldız Tilbe Hani gitmesen diyorum...herkes dinlesin :oke:

lovestar

lovestar

Üye
evet o parça kardeşim.iyi dinlemeler...

Berlin Boleyn

halit iwrenç espiri istiyordun al sana:D:D

Taşıma suyla değirmen dönmez.Neden mi? Taşımasu bir japon kızıdır.
hocamallahbelanıversin.

owjkdhkbweFFWHJFA:D:D:D
siz kaşındınız..

haltie

haltie

Üye
halit iwrenç espiri istiyordun al sana:D:D

Taşıma suyla değirmen dönmez.Neden mi? Taşımasu bir japon kızıdır.
hocamallahbelanıversin.

owjkdhkbweFFWHJFA:D:D:D
siz kaşındınız..

:ağlarım::ağlarım:
ozaman avcılar neden tek gözünü kapatıp ateş eder

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
evet üzücü tabii ama alıştık artık...yani çok doğal gelmeye baslıyor bir süre sonra ölümler yaralanmalar...her türlü agır vakayı kaldıracak soğukkanlı kimliğini kazanıyorsun zamanla...kitabına uygun yapıyorsun herşeyi.robot gibi önüne bir zaman dilimi birde iş koyup en kısa sürede sonuca ulaşmaya çalışmak...ne bilim işte devamlı kafanda olasılıklar...4 dakika oksijensiz kalırsa beyin olur.20 dk dan sonra kalbi tekrar döndüremezsin vs...ama iyi tarafı yalnız değilsin.doktorlar,paramedicler,attler,hemşireler,ebeler...seninle o zaman diliminde sonuca ulaşmak için koşacak bir sürü insan...garip olanda herşeyi yapar,her bildiğini denersin sonuc alamazsın hasta ex olur vefat eder.sen üzerine örtüyü cekip,günlük yasantına devam edersin.yine pc de şarkı açarsın arkadaşınla şakalaşırsın...miden bulanmaz daha bir ex le ugrasalı 5 dk gecmeden gider sıcak çayını doldurur içersin...işte böyle dostum ya.konustukca dağıldım valla haa.daha gece uzun.bakalım neler görücez.hayırlısı...
Aynen bu dediğini kastettim ben de. İnsan bir süre sonra duygusuzlaşıyor.
Ben de doktor sayılırım :) Ama benimkisi sosyal doktorluk.
Gelir birisi derdini anlatır. Başından o kadar kötü bir şey geçmiştir ki başkasına anlatsa kanı donar. Ama bir zerre duygu kırıntısı olmadan işim açısından incelerim vakayı ve ne yapması gerektiğini söylerim. Durumu çok kötü dahi olsa en kötü olmaması için ne yapmam gerekir diye çalışır beynim. Kurtarabildiğimi kurtarmaya bakarım.
Ya da hacze giderim, karşımdaki bir sürü şey anlatır alacaktır borçtur zor durumdur vs... Ama işimi yapmak zorudayımdır. Canı yanan onlarca insanın arasından geçer canı yanan bir insan lehine ve canı yanan bir diğer insan aleyhine işim ne gerektiriyorsa yaparım. Sonra da gider yemeğimi yerim öğle arasında ve işe devam...

Bizdeki bu "insanî duyguları" körelten olay iyi mi kötü mü bilemiyorum :hmmm

zamana göre idare eder klibi ama hala çok geçerli bir parça yönetmenlik var mı ata:)senkronizasyon falan yakalamışın.bu arada çok güzl değil az erkeksi ama o yorum sarkı harika 2 tane daha güzel şarkısı var:)
Yönetmenlik değil de oyunculuk var azıcık :ehe
Yok beee...
Kötü bayağı klip :ehe

Ama şarkı harika, bir saattir çalıyor :ehe
İyi geceler Semih...

Berlin Boleyn

bilmem neden:D:D:D:D

bu arada bi espiri daha

benim cinsel sorunlarım var hergece cin görüyom:ağlarım:

haltie

haltie

Üye
bilmem neden:D:D:D:D

bu arada bi espiri daha

benim cinsel sorunlarım var hergece cin görüyom:ağlarım:

2 gözünü kaparsa göremez çünkü:D

İtfaiyeciler neden kırmızı kemer takarlar ?

--------------- Ekleme ---------------

Yönetmenlik değil de oyunculuk var azıcık :ehe
Yok beee...
Kötü bayağı klip :ehe

Ama şarkı harika, bir saattir çalıyor :ehe
İyi geceler Semih...[/QUOTE]

bunu dinle bilirsinde iyi gidiyo gece gece:ağlarım:

Berlin Boleyn

2 gözünü kaparsa göremez çünkü:D

İtfaiyeciler neden kırmızı kemer takarlar ?

:eheyıh yıh yıh

siyahını bulamadıkları için:D

Bi zenci bi zenciye gel beraber futbol maçına gidelim demiş diğer zencide gidemeyiz demiz diğer ilk gidelim diyen yani o zencide demişkii heyy adamın seninderdinne hee senin derdinne beni birazdaha kızdırırsan sana yemen için bir lolipop vericem yanlış duymadın evet lopipop sen zencilerin yüz beyazısın adamım demiş.

haltie

haltie

Üye
:eheyıh yıh yıh

siyahını bulamadıkları için:D
hayır Pantolonları düşmesin diye.

Bi zenci bi zenciye gel beraber futbol maçına gidelim demiş diğer zencide gidemeyiz demiz diğer ilk gidelim diyen yani o zencide demişkii heyy adamın seninderdinne hee senin derdinne beni birazdaha kızdırırsan sana yemen için bir lolipop vericem yanlış duymadın evet lopipop sen zencilerin yüz beyazısın adamım demiş.

:ağlarım::ağlarım::ağlarım: zehirleddi beni bu espri etkli

Yırtıcı bir hayvana nasıl bakılır ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İlk üçe giremediği için :dry:

Üst Alt