Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İyi geceler...!

arslansem

arslansem

Üye
Neden noldu ki Bilal?:hmmm

lovestar

lovestar

Üye
s.a arkadaşlar..nöbetteyim bi kaçamak giriym dedim...gene aynı ekip burda...nabersiniz?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Selam Mesut, iyiyiz, seni sormalı...
Nasıl gidiyor nöbet?

arslansem

arslansem

Üye
A.selam Mesut hoşgeldin..Çok şükür iyiyim şahsen :) sen nasılsın?

lovestar

lovestar

Üye
Selam Mesut, iyiyiz, seni sormalı...
Nasıl gidiyor nöbet?

kötü gidiyo be praetor...2 tane ex imiz var.son nöbetimde de bi ex im vardı...toplamda 2 nöbette 3 ex lik bir ortalama.gerci üçüde çok yaşlı kronik hastalardı.Allah rahmet eylesin...onun haricinde millette bi domuz gribi telaşı.hep yüksek ateş boğaz agrısı şikayetiyle gelenler...yağmurlu soğuk bir gece.yorgun uykusuz her an çağrı bekleyen ben ve ekibim...ama herşeye ragmen maxiye girmek çok güzel...

teşekkür ederim gözde halit semih...hoşbulduk cümleten dostlarım.iyi olmanıza sevindim idare ediyorum bende...

arslansem

arslansem

Üye
Of of kömür gibi yanıyorum..Offf off ..:ehe radyoda çalıyor şimdi..Ne şarkıydı yahu :ehe

haltie

haltie

Üye
nilüfer öreri hatırlayan bilen var mı?

lovestar

lovestar

Üye
evet çok güzel parçaları vardır nilüfer örerin...mevsim bahar gibi mesela...dur dinlicem şimdi...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
kötü gidiyo be praetor...2 tane ex imiz var.son nöbetimde de bi ex im vardı...toplamda 2 nöbette 3 ex lik bir ortalama.gerci üçüde çok yaşlı kronik hastalardı.Allah rahmet eylesin...onun haricinde millette bi domuz gribi telaşı.hep yüksek ateş boğaz agrısı şikayetiyle gelenler...yağmurlu soğuk bir gece.yorgun uykusuz her an çağrı bekleyen ben ve ekibim...ama herşeye ragmen maxiye girmek çok güzel...

teşekkür ederim gözde halit semih...hoşbulduk cümleten dostlarım.iyi olmanıza sevindim idare ediyorum bende...

:hmmm
Ex tıp dilinde ölü demekmiş. Bir şey daha kattık dağarcığa :)

Vallahi üzücüdür tabii ama senin meslekte bir süre sonra kanıksanıyordur diye tahmin ediyorum. Bir ölü ile uğraştı isen hayatında, onun acısı başka; Allah'ın her günü 2-3 ölüyle uğraşıyorsan onun yaşattığı acı başkadır değil mi...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

bu parcayı dinle bak müthiş:oke:
Vay beee :ehe
Biliyorum bu parçayı yahu :ehe Ne zaman oldu duymamıştım.

Bu arada Nilüfer Örer'i de ilk kez görmüş oldum :)
Çok güzel parçaları olsa da kaybolup gidenlerden...

Gerek normalin altındaki güzelliği, gerek klipteki başarısızlık düşünüldüğünde yadırgamamak gerek. Maalesef sadece şarkı önemli değil kalıcılıkta.

:ehe
Anılarım depreşti yahu :ehe

Bu arada bu kadar muhteşem bir parçaya bu klip tek kelimeyle berbat! :ehe
Kadının sesine bak çığlık atıyor, klipte bak sanki cenazede dua okuyor :ehe Fısır fısır...
Ayrıca senkranizasyon da tutmamış. Sanırsın ki Atina'dan Reha Erus haber okuyor :ehe

lovestar

lovestar

Üye

:hmmm
Ex tıp dilinde ölü demekmiş. Bir şey daha kattık dağarcığa :)

Vallahi üzücüdür tabii ama senin meslekte bir süre sonra kanıksanıyordur diye tahmin ediyorum. Bir ölü ile uğraştı isen hayatında, onun acısı başka; Allah'ın her günü 2-3 ölüyle uğraşıyorsan onun yaşattığı acı başkadır değil mi...

evet üzücü tabii ama alıştık artık...yani çok doğal gelmeye baslıyor bir süre sonra ölümler yaralanmalar...her türlü agır vakayı kaldıracak soğukkanlı kimliğini kazanıyorsun zamanla...kitabına uygun yapıyorsun herşeyi.robot gibi önüne bir zaman dilimi birde iş koyup en kısa sürede sonuca ulaşmaya çalışmak...ne bilim işte devamlı kafanda olasılıklar...4 dakika oksijensiz kalırsa beyin olur.20 dk dan sonra kalbi tekrar döndüremezsin vs...ama iyi tarafı yalnız değilsin.doktorlar,paramedicler,attler,hemşireler,ebeler...seninle o zaman diliminde sonuca ulaşmak için koşacak bir sürü insan...garip olanda herşeyi yapar,her bildiğini denersin sonuc alamazsın hasta ex olur vefat eder.sen üzerine örtüyü cekip,günlük yasantına devam edersin.yine pc de şarkı açarsın arkadaşınla şakalaşırsın...miden bulanmaz daha bir ex le ugrasalı 5 dk gecmeden gider sıcak çayını doldurur içersin...işte böyle dostum ya.konustukca dağıldım valla haa.daha gece uzun.bakalım neler görücez.hayırlısı...

Berlin Boleyn

Sen hep beni mazideki halimle tanırsın
Hala bilirim aşk ile bekler inanırsın
Hep öyle siyah saçlı ve hülyalı sanırsın
Hala bilirim aşk ile bekler inanırsın...

Dinlemek isteyenler için Zeki Müren'den geliyor...

Üst Alt