Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sivasspor'umuz, Bursaspor'u 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Tebrikler Sivasspor :nargile:

Nazy

Nazy

Üye
tebrikler:)
bu sezon bende sivaslıyım:coold:

Solamente

Üye
sivasspor u tebrik eder bursaspora geçmiş olsun deriz o zaman ;)

teşekkür ederim alperen abi fikirlerin ve görüşlerin için

Yasminozz

Yasminozz

Üye
teşekkür ederim yorucu bi gün geçirdim bugün uykusuzum hasta oluyorum bide sanırım ateşlendim öksürük falan :(:(

geçmiş olsun pınar...bende üşütmüşüm sanırım sol omzum felaket ağrıyo...sıcağa kanıp balkon önünde yatıyoruz bütün gece farketmeden çarpılıyoruz işte....:(

aleyküm selam ali... ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sivasspor'umuz, Bursaspor'u 3-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Tebrikler Sivasspor :nargile:
Beşiktaş'tan sonra Sivasspor geliyor :nargile: Esasında teknik ve idari yönetim gidene kadar Sivasspor'u desteklememe kararı alacağım :sn: Fanatik Fb'li, Fb maçlarında Fb'ye yatan bir Sivasspor var 2 sezondur :vur

Solamente

Üye
Allah herkese sağlık sııhat versin yaa :(

Nazy

Nazy

Üye
[SIZE=-1]nezle yada grip oluyorum galiba diyenler TylolHot için hemen kendinizi iyi hissedersiniz[/SIZE]

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bende zaten çarpmasın yazdım :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Lanet olsun yenemedik... Trabzonspor 0 - 0 Beşiktaş
Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Takımlar 0-0'a razı oldu ve 1'er puanı paylaştı...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Herkese iyi geceler...

CEREN

CEREN

Üye
Merhabalar..:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Lanet olsun yenemedik... Trabzonspor 0 - 0 Beşiktaş
Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. Takımlar 0-0'a razı oldu ve 1'er puanı paylaştı...

:ehe :ehe :ehe

birinin duası mı kabul oldu ne... :D :D
saçlarımı kısacık kestiriym en iyisi...belime kadar uzun olduğu için yolunması kolay olur en iyisi kısacık yapmak... :D :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
9saat sonra deniz ticareti sınavım var! Bugün sabahlarım herhalde...

Sizden ricam; yarın sınavdan çıkıp intihar etmiş bir öğrenci haberi duyarsanız haberlerde, lütfen konu dışında paylaşmayın! :nono:
Bari site duyurularına açın konuyu! Ya da belki MaxiCep buluşmaları olabilir; hep beraber namaza gelirsiniz bana :gul:

He bir de şans dilerseniz sevinirim, can pazarı var yarın bizim okulda zira :)

Amman sabahlar olmasın MaxiCep...

elmyra

Üye
ya sen iyimisin allahtan ağzını hayıra ac ne sen intihar et ne biz konu paylaşalım allah herkese zun ömür versin sağlıklı ömür versin allahtan hayırlısını istemek varken :@:@:@:@

CEREN

CEREN

Üye
Allah korusun praetor sana yakışmıyor
ben eminim ii gececeğine sınavının
sana bol şansa umarım dilediğin gibi gecer:)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
9saat sonra deniz ticareti sınavım var! Bugün sabahlarım herhalde...

Sizden ricam; yarın sınavdan çıkıp intihar etmiş bir öğrenci haberi duyarsanız haberlerde, lütfen konu dışında paylaşmayın! :nono:
Bari site duyurularına açın konuyu! Ya da belki MaxiCep buluşmaları olabilir; hep beraber namaza gelirsiniz bana :gul:

He bir de şans dilerseniz sevinirim, can pazarı var yarın bizim okulda zira :)

Amman sabahlar olmasın MaxiCep...

deme öyle yaa Allah korusun...ölüm kelimesini ne kadar rahat kullanıyosunuz...Allah gecinden versin... ;)

bol şans sana sınavında...inşallah istediğin nota yaklaşırsın... :)

xkadir61

xkadir61

Üye
praetor senin dilin neler söyli:(

Üst Alt