Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Solamente

Üye
selamlar herkese

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Aleyküm selam pınar... ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Aleyküm Selam;
Hoşgeldin...

Solamente

Üye
çok teşekkür ederimmm

nasılsınız gececiler

Yasminozz

Yasminozz

Üye
iyiyim ben saoll sen nasılsın ??

elmyra

Üye
ee ne var ne yokkk

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ii vallaa ne olsun...seni sormalı arzucum... :)

elmyra

Üye
iyiyimm canım ya bu akşam cok mu fenayım ne yazmınozum :box:box

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:) :) :) :)

elmyra

Üye
aslında var ya Orhan Velinin dediği gibi beni bu havalar mahvetti (benide bu havalar hırcanlastırıyoo ):ehe:ehe:ehe:ehe

BENİ BU HAVALAR MAHVETTİ

Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:) :) :) :)

elmyra

Üye
canım yaa gülmeseneee anlatt bişeylerrr

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ne anlatayımm ?? :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Selam gececiler... Sitemiz kazan ben kepçe dolaşıyordum... 3 sene geriye uzanan mesajlara bakaken bir de ne göreyim :) Birilerinin kardeşi benim mezun olduğum lisedeymiş(hala mezun olmadıysa tabii, mesajın 2 senesi falan vardı) :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Selam gececiler... Sitemiz kazan ben kepçe dolaşıyordum... 3 sene geriye uzanan mesajlara bakaken bir de ne göreyim :) Birilerinin kardeşi benim mezun olduğum lisedeymiş(hala mezun olmadıysa tabii, mesajın 2 senesi falan vardı) :)

Aleyküm selam...

o biri ben oluyorum sanırım... :)

mezun oldu kardeşim...şimdi edirne trakya üni. de kimya okuyo...2. senesi olcak bu sene...ev tuttular 4 ark. bayramdan sora başlıyo yeniden okula...89 lu oluyo kendileri.. :)

demek sende orda okudun.. :)

elmyra

Üye
iyii walla bugunn formumdayımm :box:box:box:box

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aleyküm selam...

o biri ben oluyorum sanırım... :)

mezun oldu kardeşim...şimdi edirne trakya üni. de kimya okuyo...2. senesi olcak bu sene...ev tuttular 4 ark. bayramdan sora başlıyo yeniden okula...89 lu oluyo kendileri.. :)

demek sende orda okudun..bahçelievlerde... :)

Ne mutlu ona(ve tabii ki sana)

89'lu?.. Demek ki karşılaştık... Bu arada site kazan ben kepçe günlerimin birinde daha kaç senelikti mesaj bilmiyorum ama seninle aynı yerde oturduğumuzu gördüm :) Ben üniversiteyi kazandığım için taşındım bu tarafa!

Bakalım... Kapı komşusu falan çıkarız belki :gul: Bu arada kardeşin servisle gittiyse aynı serviste olmamız muhtemel :)

--------------- Ekleme ---------------

iyii walla bugunn formumdayımm :box:box:box:box

Gelsene gelsene... :box:box:box:box

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ismi tugay... :) internet kafelerin ismini bilmem hayatımda hiç gitmedim internet kafeye...isim olarakta bilmem...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tugay :hmmm Yani orada oturuyorsa ve 89lu ise karşılaşmamız gerek : Ama benim serviste hatırlayamadığım yeni devreden kimseler vardı :) Onlardan olabilir... :)

Gitme zaten! Doğrusunu yapmışsın!.. Bir kadına göre değil kesinlikle oralar... Çok yaratıcı küfürlerle karşılaşılabiliyor zira...

Vay be... Nerden nereye değil mi... Belki de bundan 10 sene önce bir sokakta karşılaştık :gul:

Üst Alt