sarj kac gun gidiyor 1 gunu cikariyorum
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: sarj kac gun gidiyor Genişletmek için tıkla ... 1 gunu cikariyorum
RowneSM Üye hikmet366' Alıntı: Iyi geceler açılış benden Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler hikmet
OPC Üye Selamın aleyküm hayırlı geceler - - - Eklendi - - - RowneSM' Alıntı: S.a gençler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Göksel
Selamın aleyküm hayırlı geceler - - - Eklendi - - - RowneSM' Alıntı: S.a gençler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Göksel
RowneSM Üye OPC' Alıntı: Selamın aleyküm hayırlı geceler - - - Eklendi - - - Aleyküm selam Göksel Genişletmek için tıkla ... Nasılsın ismail
OPC' Alıntı: Selamın aleyküm hayırlı geceler - - - Eklendi - - - Aleyküm selam Göksel Genişletmek için tıkla ... Nasılsın ismail
RowneSM Üye hikmet366' Alıntı: neyse ben yatıyorum size iyi geceler ortalama sınavlarına gircem Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin hikmet
hikmet366' Alıntı: neyse ben yatıyorum size iyi geceler ortalama sınavlarına gircem Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin hikmet
RowneSM Üye OPC' Alıntı: İyidir Göksel seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Iyidir be her zamanki gibi
OPC Üye hikmet366' Alıntı: neyse ben yatıyorum size iyi geceler ortalama sınavlarına gircem Genişletmek için tıkla ... Hadi kolay gelsin Hikmet bizim çok erken bitmiş anlaşılan kaçıncı sınıfsın - - - Eklendi - - - RowneSM' Alıntı: Iyidir be her zamanki gibi Genişletmek için tıkla ... Allah bozmasın şükür
hikmet366' Alıntı: neyse ben yatıyorum size iyi geceler ortalama sınavlarına gircem Genişletmek için tıkla ... Hadi kolay gelsin Hikmet bizim çok erken bitmiş anlaşılan kaçıncı sınıfsın - - - Eklendi - - - RowneSM' Alıntı: Iyidir be her zamanki gibi Genişletmek için tıkla ... Allah bozmasın şükür
RowneSM Üye OPC' Alıntı: Hadi kolay gelsin Hikmet bizim çok erken bitmiş anlaşılan kaçıncı sınıfsın - - - Eklendi - - - Allah bozmasın şükür Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim. Hayat nasıl gidiyor
OPC' Alıntı: Hadi kolay gelsin Hikmet bizim çok erken bitmiş anlaşılan kaçıncı sınıfsın - - - Eklendi - - - Allah bozmasın şükür Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim. Hayat nasıl gidiyor
OPC Üye RowneSM' Alıntı: Amin kardeşim. Hayat nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Şimdilik keyfim yerinde şükür sorumlulukları da hallettim 1 tane kaldı eylülde bakıcam ona da var mı sende sıkıntı
RowneSM' Alıntı: Amin kardeşim. Hayat nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Şimdilik keyfim yerinde şükür sorumlulukları da hallettim 1 tane kaldı eylülde bakıcam ona da var mı sende sıkıntı
RowneSM Üye OPC' Alıntı: Şimdilik keyfim yerinde şükür sorumlulukları da hallettim 1 tane kaldı eylülde bakıcam ona da var mı sende sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Yok Allah'a şükür geçinip gidiyoruz.
OPC' Alıntı: Şimdilik keyfim yerinde şükür sorumlulukları da hallettim 1 tane kaldı eylülde bakıcam ona da var mı sende sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Yok Allah'a şükür geçinip gidiyoruz.