x-scarface
Üye
Yemek var,yol var,cuara icmiyom ama niyet var.
Dayı benden zenginsin

Amman niyetin olmasın gardaş bak bize derlerdi içme diye ne olacak dedik sallamadık aha şimdi de bırakmaya çalışıyoruz eşek gibi.

ben zorla bıraktım ne niyeti

Dayı benden zenginsin
Amman niyetin olmasın gardaş bak bize derlerdi içme diye ne olacak dedik sallamadık aha şimdi de bırakmaya çalışıyoruz eşek gibi.
ben zorla bıraktım ne niyeti![]()
![]()

ben zorla bıraktım ne niyeti![]()
![]()
acayip duruyorAleykum selamselam millet nasısınız
selam millet nasısınız
Abi bi kurus girmiyor.Hep fatura hep ihtiyac.BI hafta cagirir bi hafta cagirmaz.Bu aralar sefte s....iz cikti...
Tamam abi icmiycem.

seninki biraz bekledi gitti.

Ama sıkıntı ya
Sen yine iyisin benim şuan sol işaret ve orta parmağımın arasında duruyor![]()
ya bak düz hesap haftada 1 içsen 7 lira olsa ey yavrum giden paraya bak. Ayrıca nefes sıkıntıları cabası. İlerde olacak hastalıklar cabası. Alo Enes sigara bırakma hattına hoş geldiniz 
selam millet nasısınız
seninki biraz bekledi gitti.
hahah 
Acayip falan durduğu yok
acayip duruyor
boşver sabahla gitsin. yanına bi tane de buzlu su kovası al gözler gittikçe sula kendini![]()

Ama sıkıntı yaya bak düz hesap haftada 1 içsen 7 lira olsa ey yavrum giden paraya bak. Ayrıca nefes sıkıntıları cabası. İlerde olacak hastalıklar cabası. Alo Enes sigara bırakma hattına hoş geldiniz
![]()

![]()
hahah
- - - Eklendi - - -
Acayip falan durduğu yok
Ders dedin mi o uyku 10 da bile gelir
Dururum hacı her türlü, yaz gelince 2gün hiç uyumadığımı hatırlıyorum ilginç tarafı 3.gün uykumda gelmiyordu zar zor yattım bir şey olmasın diye
Okul, dersane vs bir şey olunca da gece kal ders çalış? Yok. Her türlü uyku bastırır. 12olmadan yatarım![]()

Abi o dertle oyle bi duruyor kii

İlerde de onun derdini çekersin ama
Abi o dertle oyle bi duruyor kii