Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye

Yemek var,yol var,cuara icmiyom ama niyet var.

Dayı benden zenginsin :pro:

Amman niyetin olmasın gardaş bak bize derlerdi içme diye ne olacak dedik sallamadık aha şimdi de bırakmaya çalışıyoruz eşek gibi.

Anil-D

Anil-D

Üye
selam millet nasısınız

MrTech

MrTech

Üye

Dayı benden zenginsin :pro:

Amman niyetin olmasın gardaş bak bize derlerdi içme diye ne olacak dedik sallamadık aha şimdi de bırakmaya çalışıyoruz eşek gibi.

Abi bi kurus girmiyor.Hep fatura hep ihtiyac.BI hafta cagirir bi hafta cagirmaz.Bu aralar sefte s....iz cikti...

Tamam abi icmiycem.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye

Abi bi kurus girmiyor.Hep fatura hep ihtiyac.BI hafta cagirir bi hafta cagirmaz.Bu aralar sefte s....iz cikti...

Tamam abi icmiycem.

Vayy gardaşlık o sakatmış işte :hmmm

Ne diyeyim hakkında hayırlısı be yaşarım içme evet :op:

Enes

Enes

Üye

Sen yine iyisin benim şuan sol işaret ve orta parmağımın arasında duruyor :züü:
Ama sıkıntı ya :züü: ya bak düz hesap haftada 1 içsen 7 lira olsa ey yavrum giden paraya bak. Ayrıca nefes sıkıntıları cabası. İlerde olacak hastalıklar cabası. Alo Enes sigara bırakma hattına hoş geldiniz :ehe

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye

boşver sabahla gitsin. yanına bi tane de buzlu su kovası al gözler gittikçe sula kendini :ehe

Dururum hacı her türlü, yaz gelince 2gün hiç uyumadığımı hatırlıyorum ilginç tarafı 3.gün uykumda gelmiyordu zar zor yattım bir şey olmasın diye :D
Okul, dersane vs bir şey olunca da gece kal ders çalış? Yok. Her türlü uyku bastırır. 12olmadan yatarım :D

x-scarface

x-scarface

Üye

Ama sıkıntı ya :züü: ya bak düz hesap haftada 1 içsen 7 lira olsa ey yavrum giden paraya bak. Ayrıca nefes sıkıntıları cabası. İlerde olacak hastalıklar cabası. Alo Enes sigara bırakma hattına hoş geldiniz :ehe

Sağol valla gece gece canıma okudun :züü:

Enes

Enes

Üye

Dururum hacı her türlü, yaz gelince 2gün hiç uyumadığımı hatırlıyorum ilginç tarafı 3.gün uykumda gelmiyordu zar zor yattım bir şey olmasın diye :D
Okul, dersane vs bir şey olunca da gece kal ders çalış? Yok. Her türlü uyku bastırır. 12olmadan yatarım :D
Ders dedin mi o uyku 10 da bile gelir :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Sayende 250. beğeniye ulaştım ayın üyesi =))
100den 200e Umur çıkarmıştı :D

• Beğen

Üst Alt