Çaktırmayım dedimsede beceremedim:) :) benden kaçmaz
hikmet366 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Çaktırmayım dedimsede beceremedim Genişletmek için tıkla ... benden kaçmaz
Akıncı Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ya Semih ben seni hep Hikmetle karıştırdım. Yazı renginden dolayı Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... lumia nın renk ayarları bozk
OttomaN TigeR' Alıntı: Ya Semih ben seni hep Hikmetle karıştırdım. Yazı renginden dolayı Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... lumia nın renk ayarları bozk
OttomaN TigeR Üye -Akıncı' Alıntı: çiçekdağı kamandan da gidiş var Genişletmek için tıkla ... Çiçekdağına da geldim kısa bir süreliğine
-Akıncı' Alıntı: çiçekdağı kamandan da gidiş var Genişletmek için tıkla ... Çiçekdağına da geldim kısa bir süreliğine
Akıncı Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Çiçekdağına da geldim kısa bir süreliğine Genişletmek için tıkla ... ne zamanlar ama bizim köy küçük
OttomaN TigeR' Alıntı: Çiçekdağına da geldim kısa bir süreliğine Genişletmek için tıkla ... ne zamanlar ama bizim köy küçük
hikmet366 Üye -Akıncı' Alıntı: baktım aras abiyi geçiyom takmadım hiç hoşggeldin öyle değilmiyim kovaladım Genişletmek için tıkla ... ana gerçekten mesaj ettim size bir açıklama filan yaptımı enes de gelmıyor.
-Akıncı' Alıntı: baktım aras abiyi geçiyom takmadım hiç hoşggeldin öyle değilmiyim kovaladım Genişletmek için tıkla ... ana gerçekten mesaj ettim size bir açıklama filan yaptımı enes de gelmıyor.
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: çok iyi tanıyorum dayı o dayı Genişletmek için tıkla ... Aynen severim yeri ayrıdır kral.
OttomaN TigeR' Alıntı: çok iyi tanıyorum dayı o dayı Genişletmek için tıkla ... Aynen severim yeri ayrıdır kral.
Akıncı Üye hikmet366' Alıntı: ana gerçekten mesaj ettim size bir açıklama filan yaptımı enes de gelmıyor. Genişletmek için tıkla ... hiç bir bilgim yok
hikmet366' Alıntı: ana gerçekten mesaj ettim size bir açıklama filan yaptımı enes de gelmıyor. Genişletmek için tıkla ... hiç bir bilgim yok
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben yaparım kendim oyle icmem Genişletmek için tıkla ... sen çorba Yapacan güldürme beni
anil41kocaeli' Alıntı: ben yaparım kendim oyle icmem Genişletmek için tıkla ... sen çorba Yapacan güldürme beni
OttomaN TigeR Üye -Akıncı' Alıntı: lumia nın renk ayarları bozk Genişletmek için tıkla ... Bence o iyide bozuk olan bizim gözler
-Akıncı' Alıntı: lumia nın renk ayarları bozk Genişletmek için tıkla ... Bence o iyide bozuk olan bizim gözler
Akıncı Üye abilerim kardeşlerim iyi geceler görüşmek dileğiyle Allah gönlünüze göre ve rahatlık versin
Akıncı Üye anil41kocaeli' Alıntı: bu akıncı kardes benden kucukmustuya Genişletmek için tıkla ... adım mücahit olabilir alışkınım çoğu kişi abi der
anil41kocaeli' Alıntı: bu akıncı kardes benden kucukmustuya Genişletmek için tıkla ... adım mücahit olabilir alışkınım çoğu kişi abi der
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Aynen severim yeri ayrıdır kral. Genişletmek için tıkla ... Bende çok severim Osmanı. Cidden yeri ayrı.
x-scarface' Alıntı: Aynen severim yeri ayrıdır kral. Genişletmek için tıkla ... Bende çok severim Osmanı. Cidden yeri ayrı.
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: abilerim kardeşlerim iyi geceler görüşmek dileğiyle Allah gönlünüze göre ve rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Görüşmek üzere Allah rahatlık versin gardaşlık
-Akıncı' Alıntı: abilerim kardeşlerim iyi geceler görüşmek dileğiyle Allah gönlünüze göre ve rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... Görüşmek üzere Allah rahatlık versin gardaşlık