enes sen niye hic konusmuyon Konuştuklarımı görmezden gelirsen :ehe
Enes Üye anil41kocaeli' Alıntı: enes sen niye hic konusmuyon Genişletmek için tıkla ... Konuştuklarımı görmezden gelirsen
anil41kocaeli' Alıntı: enes sen niye hic konusmuyon Genişletmek için tıkla ... Konuştuklarımı görmezden gelirsen
Enes Üye x-scarface' Alıntı: Valla bulamadım yav o kadar aradım inan Genişletmek için tıkla ... tüh sağlık olsun - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Anıl senide mi rütbe aşkı sardı nedir Genişletmek için tıkla ... Ya aklımdan geçiyodu söylesem mi söylemesem mi diye
x-scarface' Alıntı: Valla bulamadım yav o kadar aradım inan Genişletmek için tıkla ... tüh sağlık olsun - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Anıl senide mi rütbe aşkı sardı nedir Genişletmek için tıkla ... Ya aklımdan geçiyodu söylesem mi söylemesem mi diye
x-scarface Üye hikmet366' Alıntı: aras abi bu ay tuğ olurmuyum Genişletmek için tıkla ... Valla ortağını bulmuşsun havadan sudan dolaptaki pastadan muhabbetlerle iyi kasıyonuz olursun kesin
hikmet366' Alıntı: aras abi bu ay tuğ olurmuyum Genişletmek için tıkla ... Valla ortağını bulmuşsun havadan sudan dolaptaki pastadan muhabbetlerle iyi kasıyonuz olursun kesin
Anil-D Üye ben su semihe takıldım kafam ben nasıl bana mesaj atmayı engellerim abi - - - Eklendi - - - abi buyrun gelın size kahve yapim çok severım ben kahveyi - - - Eklendi - - - abi buyrun gelın size kahve yapim çok severım ben kahveyi
ben su semihe takıldım kafam ben nasıl bana mesaj atmayı engellerim abi - - - Eklendi - - - abi buyrun gelın size kahve yapim çok severım ben kahveyi - - - Eklendi - - - abi buyrun gelın size kahve yapim çok severım ben kahveyi
x-scarface Üye TheFenomen' Alıntı: tüh sağlık olsun - - - Eklendi - - - Ya aklımdan geçiyodu söylesem mi söylemesem mi diye Genişletmek için tıkla ... Ben bu lafımı esirgemememden olamıyorum zaten ne olamıyorsam enesim
TheFenomen' Alıntı: tüh sağlık olsun - - - Eklendi - - - Ya aklımdan geçiyodu söylesem mi söylemesem mi diye Genişletmek için tıkla ... Ben bu lafımı esirgemememden olamıyorum zaten ne olamıyorsam enesim
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: İyiyim güzel kardeşim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... sen ne ara geldin
Enes Üye x-scarface' Alıntı: Ben bu lafımı esirgemememden olamıyorum zaten ne olamıyorsam enesim Genişletmek için tıkla ... Ya en güzeli değil mi öyle olmak boşveeer
x-scarface' Alıntı: Ben bu lafımı esirgemememden olamıyorum zaten ne olamıyorsam enesim Genişletmek için tıkla ... Ya en güzeli değil mi öyle olmak boşveeer
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: sen ne ara geldin Genişletmek için tıkla ... İşte bu ara geldim nasılsın nettin
x-scarface Üye TheFenomen' Alıntı: Ya en güzeli değil mi öyle olmak boşveeer Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim
TheFenomen' Alıntı: Ya en güzeli değil mi öyle olmak boşveeer Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: İşte bu ara geldim nasılsın nettin Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi koşturmaca va
x-scarface' Alıntı: İşte bu ara geldim nasılsın nettin Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi koşturmaca va
hikmet366 Üye kıskanıyorum ama anıl bana kahve içermisın demıyon ama sağol filım izlerken 2 bardak şekersiz içtim
Anil-D Üye hikmet uyudunmu bak gelirim bıraz seri ☺ konus - - - Eklendi - - - gelin dedim farkındaysan
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: iyiyim abi koşturmaca va Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin gardaşlık
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: hikmet uyudunmu bak gelirim bıraz seri ☺ konus Genişletmek için tıkla ... muhabet etmıyom çünkü sen aras kargo ıle konuşuyon bölmim
anil41kocaeli' Alıntı: hikmet uyudunmu bak gelirim bıraz seri ☺ konus Genişletmek için tıkla ... muhabet etmıyom çünkü sen aras kargo ıle konuşuyon bölmim
OttomaN TigeR Üye Nextman' Alıntı: Sağol kardeşim yine bir haftayı daha devirdik.Sen nasılsın teşekkürler sadece izliyorum genç merak etme Genişletmek için tıkla ... Aynen abi çok çabuk geçiyor zaman. İyiyim ben de, şimdilik bir yaramazlık yok çok şükür abi.
Nextman' Alıntı: Sağol kardeşim yine bir haftayı daha devirdik.Sen nasılsın teşekkürler sadece izliyorum genç merak etme Genişletmek için tıkla ... Aynen abi çok çabuk geçiyor zaman. İyiyim ben de, şimdilik bir yaramazlık yok çok şükür abi.