Abi :Sarıl: :ehe smiley fail oldu :)
hikmet366 Üye Yellowworm' Alıntı: Kodları ne onların ya. Hiç düzenli bi smiley sistemi yok. Yetkililer duysun beni Genişletmek için tıkla ... s yı küçük yap - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: ☺ ☻ ☹ bunlar telefonu smileyleri iste benı suan idare ediyo bu tel Genişletmek için tıkla ... ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹
Yellowworm' Alıntı: Kodları ne onların ya. Hiç düzenli bi smiley sistemi yok. Yetkililer duysun beni Genişletmek için tıkla ... s yı küçük yap - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: ☺ ☻ ☹ bunlar telefonu smileyleri iste benı suan idare ediyo bu tel Genişletmek için tıkla ... ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹
Matthe Üye TheFenomen' Alıntı: smiley fail oldu Genişletmek için tıkla ... Onları oturup ezberlicem bir gün - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: s yı küçük yap - - - Eklendi - - - ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹ Genişletmek için tıkla ...
TheFenomen' Alıntı: smiley fail oldu Genişletmek için tıkla ... Onları oturup ezberlicem bir gün - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: s yı küçük yap - - - Eklendi - - - ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹ ☺ ☻ ☹ Genişletmek için tıkla ...
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ezberim kuvvetlidir benim Genişletmek için tıkla ... ben en çok kullandıklarımı bıliyom
anil41kocaeli' Alıntı: ezberim kuvvetlidir benim Genişletmek için tıkla ... ben en çok kullandıklarımı bıliyom
Enes Üye Yellowworm' Alıntı: ooh saate bak. Sabah işe gidicem dalmışım muhabbete iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Yellowworm' Alıntı: ooh saate bak. Sabah işe gidicem dalmışım muhabbete iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
hikmet366 Üye Yellowworm' Alıntı: ooh saate bak. Sabah işe gidicem dalmışım muhabbete iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
Yellowworm' Alıntı: ooh saate bak. Sabah işe gidicem dalmışım muhabbete iyi geceler herkese Genişletmek için tıkla ... allah rahatlık versin
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: dersimli62 çok zengin galba her şeyi alıyor Genişletmek için tıkla ... tanımıyorum para varsa her seyı alır
anil41kocaeli' Alıntı: dersimli62 çok zengin galba her şeyi alıyor Genişletmek için tıkla ... tanımıyorum para varsa her seyı alır
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: symbian 3 te ne var ne yok bi o bide duyhling satın alıyor Genişletmek için tıkla ... uykum geldı ya
anil41kocaeli' Alıntı: symbian 3 te ne var ne yok bi o bide duyhling satın alıyor Genişletmek için tıkla ... uykum geldı ya
Anil-D Üye tamam bende cıkıyorum kardesimi oynatıyorum 1 bucuk yasında iyi geceler ALLAH rahatlık versin
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: tamam bende cıkıyorum kardesimi oynatıyorum 1 bucuk yasında iyi geceler ALLAH rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... sağol sanada iyı geceler
anil41kocaeli' Alıntı: tamam bende cıkıyorum kardesimi oynatıyorum 1 bucuk yasında iyi geceler ALLAH rahatlık versin Genişletmek için tıkla ... sağol sanada iyı geceler