Aleykum Selam iyi geceler çağrı :fkr: :fkr:
x-scarface Üye TheLastWarrior' Alıntı: eyi geceler cümletten ben gider Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz kardeşim hayırlı geceler
TheLastWarrior' Alıntı: eyi geceler cümletten ben gider Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz kardeşim hayırlı geceler
Matthe Üye x-scarface' Alıntı: Buyrun benim Genişletmek için tıkla ... Senin CFW'ye attığım yorumu gördün mü
x-scarface Üye Yellowworm' Alıntı: Senin CFW'ye attığım yorumu gördün mü Genişletmek için tıkla ... Hatırlamıyorum dur tekrar bakayım
Yellowworm' Alıntı: Senin CFW'ye attığım yorumu gördün mü Genişletmek için tıkla ... Hatırlamıyorum dur tekrar bakayım
achambo Üye zezek' Alıntı: Beyler Tesekkur aliorum aglamak uzereyim. Genişletmek için tıkla ... why u r crying??
x-scarface Üye Haa tamam gördüm kardeşim ancak elimde symbian cihaz yok hemde daha önce hiç denemedim
x-scarface Üye TheLastWarrior' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Böyle sadece simili atacağına iki kelime atsana
achambo Üye zezek' Alıntı: yav ortalama 83.60 takdiri kacirdim Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun bana takdir geliyo sana yollıyım
zezek' Alıntı: yav ortalama 83.60 takdiri kacirdim Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun bana takdir geliyo sana yollıyım
Matthe Üye x-scarface' Alıntı: Haa tamam gördüm kardeşim ancak elimde symbian cihaz yok hemde daha önce hiç denemedim Genişletmek için tıkla ... Ben tester olurum sana - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, hoşgeldin Hikmet
x-scarface' Alıntı: Haa tamam gördüm kardeşim ancak elimde symbian cihaz yok hemde daha önce hiç denemedim Genişletmek için tıkla ... Ben tester olurum sana - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam, hoşgeldin Hikmet
hikmet366 Üye Yellowworm' Alıntı: Ben tester olurum sana - - - Eklendi - - - Aleyküm selam, hoşgeldin Hikmet Genişletmek için tıkla ... hos bulduk
Yellowworm' Alıntı: Ben tester olurum sana - - - Eklendi - - - Aleyküm selam, hoşgeldin Hikmet Genişletmek için tıkla ... hos bulduk
BYFECI Üye hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam hoşgeldin
hikmet366' Alıntı: selamün aleyküm iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam hoşgeldin
x-scarface Üye Yellowworm' Alıntı: Ben tester olurum sana Genişletmek için tıkla ... Araştırmam gerek kardeşim biraz bakayım nasıl oluyor
Yellowworm' Alıntı: Ben tester olurum sana Genişletmek için tıkla ... Araştırmam gerek kardeşim biraz bakayım nasıl oluyor
hikmet366 Üye BYFECI' Alıntı: Aleykum Selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk sağolasın