İsyan etme lütfen. Yanlış anlama beni ama, insanlar önce o hapı üretmişler, onca zahmet ve uğraştan sonra. Senin eline vermişler ve sen içmekten yoruldum diyorsun. Olur mu? Daha kötüsü olsa ne olacak?
Kansere çevirse ne olacak peki?
Biopsi, yirmi bir günde bir kemoterapi, terapiden bir hafta sonra kan ölçümü, daha da artan ilaçlar. Şırıngalar tarafından işgal edilmiş bir beden...
Anladım abi. Inşallah bulunur. Unuttuğun yerde kamera falan vardır umarım daha kolay olur bulmak
Biliyorum abi zaten kullanmazsam duramıyorum yanmadan
Aman dikkat et hepatit c ye çevrilme ihtimali var kardeşim ilaçlarını aksatma malesef pek fazla bir alternatifi yok bu hastalığın.
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim eksik olmayın canlar![]()
Bende böyle biliyorum![]()

Abi ameliyat var ama riskli.Babaannemde ayni sorundan ameliyat oldu çok şükür birşey olmadı ama riski yüksekmiş
Çok haklisin abi.Asla isyan etmiyorum buda benim sınavım
İsyan etme lütfen. Yanlış anlama beni ama, insanlar önce o hapı üretmişler, onca zahmet ve uğraştan sonra. Senin eline vermişler ve sen içmekten yoruldum diyorsun. Olur mu? Daha kötüsü olsa ne olacak?
Kansere çevirse ne olacak peki?
Biopsi, yirmi bir günde bir kemoterapi, terapiden bir hafta sonra kan ölçümü, daha da artan ilaçlar. Şırıngalar tarafından işgal edilmiş bir beden...

Ben az yokum . Size hoş sohbetler.
Yemek muhabbeti yapmayın açıktım sizin yüzünüzden![]()

i.l.a.ç yasak kelimeymiş![]()
hani var ya il.aç dosyaları falan ondan dolayı olabilir
Özletme kendini

i.l.a.ç yasak kelimeymiş![]()
Biliyorum abi zaten kullanmazsam duramıyorum yanmadan