CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Mecazen bak bir de cümleye. Ben de kaldım burada mecbur. Cüzdanımı bulamadılar hâlâ. Genişletmek için tıkla ... Abi cüzdan da neler vardı ki ? Ehliyet, kimlik falan kısa sürede yenilenir. Neden bekliyorsun ki ?
Anafor.CK' Alıntı: Mecazen bak bir de cümleye. Ben de kaldım burada mecbur. Cüzdanımı bulamadılar hâlâ. Genişletmek için tıkla ... Abi cüzdan da neler vardı ki ? Ehliyet, kimlik falan kısa sürede yenilenir. Neden bekliyorsun ki ?
achambo Üye Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... bir çare bulunur inşallah
Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... bir çare bulunur inşallah
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Abi cüzdan da neler vardı ki ? Ehliyet, kimlik falan kısa sürede yenilenir. Neden bekliyorsun ki ? Genişletmek için tıkla ... Hiçbiri önemli değil ve umurum dışı. Sadece bir fotoğraf vardı, dahası olmayan.
CABBAR' Alıntı: Abi cüzdan da neler vardı ki ? Ehliyet, kimlik falan kısa sürede yenilenir. Neden bekliyorsun ki ? Genişletmek için tıkla ... Hiçbiri önemli değil ve umurum dışı. Sadece bir fotoğraf vardı, dahası olmayan.
CABBAR Üye Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... Yok mu bitkisel falan tedavisi Burak ? Ameliyat falan ? Pek bilgim yok o hastalıkla ilgili ama
Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... Yok mu bitkisel falan tedavisi Burak ? Ameliyat falan ? Pek bilgim yok o hastalıkla ilgili ama
Umur dağlar Üye hikmet366' Alıntı: bendede var burak ama en cok melemen yiyın ce oluyor yanıyor ıçersi Genişletmek için tıkla ... Melemen nedir hikmet?
hikmet366' Alıntı: bendede var burak ama en cok melemen yiyın ce oluyor yanıyor ıçersi Genişletmek için tıkla ... Melemen nedir hikmet?
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... elbet çaresi bulunur kardeşim
Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... elbet çaresi bulunur kardeşim
hurol1 Üye Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun abi
Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun abi
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... Kan değerlerin nasıl peki normal mi kardeşim.
Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... Kan değerlerin nasıl peki normal mi kardeşim.
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: O haplar en azından kansere dönmesini engelliyor. Genişletmek için tıkla ... Vallahi bilmiyorum abi ama artık yoruldum hap içmekten
Anafor.CK' Alıntı: O haplar en azından kansere dönmesini engelliyor. Genişletmek için tıkla ... Vallahi bilmiyorum abi ama artık yoruldum hap içmekten
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Melemen nedir hikmet? Genişletmek için tıkla ... Vazgeçilmez öğrenci yemeği
hikmet366 Üye Umur dağlar' Alıntı: Melemen nedir hikmet? Genişletmek için tıkla ... domates soğan biber yumurta
CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Hiçbiri önemli değil ve umurum dışı. Sadece bir fotoğraf vardı, dahası olmayan. Genişletmek için tıkla ... Anladım abi. Inşallah bulunur. Unuttuğun yerde kamera falan vardır umarım daha kolay olur bulmak
Anafor.CK' Alıntı: Hiçbiri önemli değil ve umurum dışı. Sadece bir fotoğraf vardı, dahası olmayan. Genişletmek için tıkla ... Anladım abi. Inşallah bulunur. Unuttuğun yerde kamera falan vardır umarım daha kolay olur bulmak
marist Üye Umur dağlar' Alıntı: Melemen nedir hikmet? Genişletmek için tıkla ... bir çeşit yemek heralde.