Daha Iyi olamadın mı Burak ? Yok abi akşamdan beri yaniyor midem artık ağlama noktasına geldim :(
Joker Emekli Yönetici CABBAR' Alıntı: Daha Iyi olamadın mı Burak ? Genişletmek için tıkla ... Yok abi akşamdan beri yaniyor midem artık ağlama noktasına geldim
CABBAR' Alıntı: Daha Iyi olamadın mı Burak ? Genişletmek için tıkla ... Yok abi akşamdan beri yaniyor midem artık ağlama noktasına geldim
Akıncı Üye Joker' Alıntı: midem çok kötü Genişletmek için tıkla ... bir iyileşemedin doktora gitmedin mi
CABBAR Üye Anafor.CK' Alıntı: Meyve, dalda çürümeden olgun sayılmıyormuş Mersin'de Cabbar. Bunu da yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani Allahın izni ile pazartesi Mersin'de olacağım. Bileti aldım.
Anafor.CK' Alıntı: Meyve, dalda çürümeden olgun sayılmıyormuş Mersin'de Cabbar. Bunu da yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani Allahın izni ile pazartesi Mersin'de olacağım. Bileti aldım.
CABBAR Üye Joker' Alıntı: Bende mide ülseri var o yüzden midem yanıyor Genişletmek için tıkla ... Burak tedavisi vardır muhakkak. Allah acil şifa versin
Joker' Alıntı: Bende mide ülseri var o yüzden midem yanıyor Genişletmek için tıkla ... Burak tedavisi vardır muhakkak. Allah acil şifa versin
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Bende mide ülseri var o yüzden midem yanıyor Genişletmek için tıkla ... Abooo bu genç yaşta geçmiş olsun gardaşlık dikkat et.
Joker' Alıntı: Bende mide ülseri var o yüzden midem yanıyor Genişletmek için tıkla ... Abooo bu genç yaşta geçmiş olsun gardaşlık dikkat et.
Umur dağlar Üye Joker' Alıntı: Bende mide ülseri var o yüzden midem yanıyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin
Joker' Alıntı: Bende mide ülseri var o yüzden midem yanıyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin
-efşan Üye CABBAR' Alıntı: Nasıl yani Allahın izni ile pazartesi Mersin'de olacağım. Bileti aldım. Genişletmek için tıkla ... Mecazen bak bir de cümleye. Ben de kaldım burada mecbur. Cüzdanımı bulamadılar hâlâ.
CABBAR' Alıntı: Nasıl yani Allahın izni ile pazartesi Mersin'de olacağım. Bileti aldım. Genişletmek için tıkla ... Mecazen bak bir de cümleye. Ben de kaldım burada mecbur. Cüzdanımı bulamadılar hâlâ.
Akıncı Üye Joker' Alıntı: Bende mide ülseri var o yüzden midem yanıyor Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun kardeşim
Joker' Alıntı: Bende mide ülseri var o yüzden midem yanıyor Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun kardeşim
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Zahmet oldu abi ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Bal şeker olsun ortak.
Umur dağlar' Alıntı: Zahmet oldu abi ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Bal şeker olsun ortak.
Joker Emekli Yönetici Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik
Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik
marist Üye Joker' Alıntı: Bende mide ülseri var o yüzden midem yanıyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. Arada sırada doktora görünmen iyi olacak
Joker' Alıntı: Bende mide ülseri var o yüzden midem yanıyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun. Arada sırada doktora görünmen iyi olacak
-efşan Üye Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... O haplar en azından kansere dönmesini engelliyor.
Joker' Alıntı: Allah razı olsun hepinizden.Defalarca gittim doktora ama çözüm yok anca hap veriyor oda etki etmiyor artik Genişletmek için tıkla ... O haplar en azından kansere dönmesini engelliyor.