ozakin70 Üye _YldzEnes_' Alıntı: sorun yok senin yerine ben alırım Genişletmek için tıkla ... Lokumunu yeme ama haci isirdim ben onlari
_YldzEnes_' Alıntı: sorun yok senin yerine ben alırım Genişletmek için tıkla ... Lokumunu yeme ama haci isirdim ben onlari
BYFECI Üye ozakin70' Alıntı: Hah iyi ettin iyice canim cekti neyse bakar bakar dururum artik sagol: Genişletmek için tıkla ...
ozakin70' Alıntı: Hah iyi ettin iyice canim cekti neyse bakar bakar dururum artik sagol: Genişletmek için tıkla ...
hikmet366 Üye Joker' Alıntı: Neyse seninde canını sıkmayayim abi herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak
Joker' Alıntı: Neyse seninde canını sıkmayayim abi herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... iyi geceler burak
Umur dağlar Üye Joker' Alıntı: Neyse seninde canını sıkmayayim abi herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Sıkma canını kardeşim sanada hayırlı geceler
Joker' Alıntı: Neyse seninde canını sıkmayayim abi herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Sıkma canını kardeşim sanada hayırlı geceler
Enes Üye 1STayTRue35' Alıntı: Aynen arada iyi gidiyo öyle Genişletmek için tıkla ... Ben bıraktım geçen muhabbetini yapıyorduk hatırlıyorum sen de bırak yahu bak ona harcayacağım parayı köşeye koydum babamı da ikna ettim arabayı değiştiriyoruz
1STayTRue35' Alıntı: Aynen arada iyi gidiyo öyle Genişletmek için tıkla ... Ben bıraktım geçen muhabbetini yapıyorduk hatırlıyorum sen de bırak yahu bak ona harcayacağım parayı köşeye koydum babamı da ikna ettim arabayı değiştiriyoruz
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Yusufum diyorum gel birini bulalım o koştursın sen sefasını sür Genişletmek için tıkla ... Yıllık 5 kuruş veririm ama..
Umur dağlar' Alıntı: Yusufum diyorum gel birini bulalım o koştursın sen sefasını sür Genişletmek için tıkla ... Yıllık 5 kuruş veririm ama..
ozakin70 Üye Joker' Alıntı: Neyse seninde canını sıkmayayim abi herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler ah bide biz uyuyabilsek
Joker' Alıntı: Neyse seninde canını sıkmayayim abi herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler ah bide biz uyuyabilsek
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Neyse seninde canını sıkmayayim abi herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... oldu mu şimdi bu laağn
Joker' Alıntı: Neyse seninde canını sıkmayayim abi herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... oldu mu şimdi bu laağn
achambo Üye Joker' Alıntı: Neyse seninde canını sıkmayayim abi herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... burak ne oldu sana da hayırlı geceler
Joker' Alıntı: Neyse seninde canını sıkmayayim abi herkese hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... burak ne oldu sana da hayırlı geceler
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Yıllık 5 kuruş veririm ama.. Genişletmek için tıkla ... Sen onu 3 yılda bir yap bide haftalık yemeğini ver
BYFECI' Alıntı: Yıllık 5 kuruş veririm ama.. Genişletmek için tıkla ... Sen onu 3 yılda bir yap bide haftalık yemeğini ver