Bizim evet her 5 güne bir kağıt geliyor. 5 devamsızlıkta bir.. :) :) neyse bitti okullar zaten
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Bizim evet her 5 güne bir kağıt geliyor. 5 devamsızlıkta bir.. Genişletmek için tıkla ... neyse bitti okullar zaten
BYFECI' Alıntı: Bizim evet her 5 güne bir kağıt geliyor. 5 devamsızlıkta bir.. Genişletmek için tıkla ... neyse bitti okullar zaten
hurol1 Üye hikmet366' Alıntı: gıtme okulun son haftasi zaten Genişletmek için tıkla ... Zaten bi karne almaya gitcem
hikmet366' Alıntı: gıtme okulun son haftasi zaten Genişletmek için tıkla ... Zaten bi karne almaya gitcem
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: mafia2 mi yüklesem nfs mi Genişletmek için tıkla ... Mafia2 yi oynadım ben oyun türkçe değilse hiç bulaşma kardeşim çünkü orta düzey ingilizce gerek oynaman için nfs hangisi?
-Akıncı' Alıntı: mafia2 mi yüklesem nfs mi Genişletmek için tıkla ... Mafia2 yi oynadım ben oyun türkçe değilse hiç bulaşma kardeşim çünkü orta düzey ingilizce gerek oynaman için nfs hangisi?
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Gençler şu devamsızlık davasına size gereksizlerde konu açayım mı oradan devam edin Genişletmek için tıkla ... aynen muhabbetimi bölmeyin
x-scarface' Alıntı: Gençler şu devamsızlık davasına size gereksizlerde konu açayım mı oradan devam edin Genişletmek için tıkla ... aynen muhabbetimi bölmeyin
BYFECI Üye _YldzEnes_' Alıntı: bende gitmeyeceğimde yarin bir uğrayacağım hocanın biri 65 yazacağına 6 yazmış Genişletmek için tıkla ... Kimmiş o hoca adresini ver
_YldzEnes_' Alıntı: bende gitmeyeceğimde yarin bir uğrayacağım hocanın biri 65 yazacağına 6 yazmış Genişletmek için tıkla ... Kimmiş o hoca adresini ver
x-scarface Üye Umur dağlar' Alıntı: Yok abi bu saatte gittiğimi gördün mü biri gidiyodu ona yazdım Genişletmek için tıkla ... Sana takılıyom yakışıklı
Umur dağlar' Alıntı: Yok abi bu saatte gittiğimi gördün mü biri gidiyodu ona yazdım Genişletmek için tıkla ... Sana takılıyom yakışıklı
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: 8 tane doldurdum. Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık kaptım bir tane
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: bende gitmeyeceğimde yarin bir uğrayacağım hocanın biri 65 yazacağına 6 yazmış Genişletmek için tıkla ... haha kolay gelsin
_YldzEnes_' Alıntı: bende gitmeyeceğimde yarin bir uğrayacağım hocanın biri 65 yazacağına 6 yazmış Genişletmek için tıkla ... haha kolay gelsin
x-scarface Üye OPC' Alıntı: Nfs mw mı yükliyeceksin yeni olan Genişletmek için tıkla ... O oyun berbat
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: neyse bitti okullar zaten Genişletmek için tıkla ... Okulları geçelimde ne yapacan bu yaz
Umur dağlar' Alıntı: neyse bitti okullar zaten Genişletmek için tıkla ... Okulları geçelimde ne yapacan bu yaz
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Aynen sayfanın tamamını kaplıyor. Genişletmek için tıkla ... Sen ne diyon la değişik
1STayTRue35' Alıntı: Aynen sayfanın tamamını kaplıyor. Genişletmek için tıkla ... Sen ne diyon la değişik
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: Ellerine sağlık kaptım bir tane Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun
_YldZEneS_ Üye BYFECI' Alıntı: Kimmiş o hoca adresini ver Genişletmek için tıkla ... teşekkürler gerek yok yarin saten ben ona atarım
BYFECI' Alıntı: Kimmiş o hoca adresini ver Genişletmek için tıkla ... teşekkürler gerek yok yarin saten ben ona atarım
Umur dağlar Üye BYFECI' Alıntı: Okulları geçelimde ne yapacan bu yaz Genişletmek için tıkla ... Staj kardeşim sen