buyur baba nasılsın burak ın konuyu öğrendim Eyvallah güzel kardeşim ne konusu nedir?
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: buyur baba nasılsın burak ın konuyu öğrendim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah güzel kardeşim ne konusu nedir?
-Akıncı' Alıntı: buyur baba nasılsın burak ın konuyu öğrendim Genişletmek için tıkla ... Eyvallah güzel kardeşim ne konusu nedir?
Umur dağlar Üye Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm burada takılmayı özlemişim ya Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm burada takılmayı özlemişim ya Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin
x-scarface Üye Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm burada takılmayı özlemişim ya Genişletmek için tıkla ... Ve alaykum selam gökhan hoşgeldin
Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm burada takılmayı özlemişim ya Genişletmek için tıkla ... Ve alaykum selam gökhan hoşgeldin
BYFECI Üye Umur dağlar' Alıntı: İyiyiz yusufum seni sormalı Aleyküm selam Hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim Umur'um
Umur dağlar' Alıntı: İyiyiz yusufum seni sormalı Aleyküm selam Hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim Umur'um
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Eyvallah güzel kardeşim ne konusu nedir? Genişletmek için tıkla ... ben dedi onlardan sonra mod oldum daha zaman var dedi sorun yok unutmadılar dedi
x-scarface' Alıntı: Eyvallah güzel kardeşim ne konusu nedir? Genişletmek için tıkla ... ben dedi onlardan sonra mod oldum daha zaman var dedi sorun yok unutmadılar dedi
Akıncı Üye Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm burada takılmayı özlemişim ya Genişletmek için tıkla ... onbaşım iyi geceler
Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm burada takılmayı özlemişim ya Genişletmek için tıkla ... onbaşım iyi geceler
BYFECI Üye Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm burada takılmayı özlemişim ya Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam hoşgeldin.
Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm burada takılmayı özlemişim ya Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam hoşgeldin.
x-scarface Üye -Akıncı' Alıntı: ben dedi onlardan sonra mod oldum daha zaman var dedi sorun yok unutmadılar dedi Genişletmek için tıkla ... anladım kardeşim hadi bakalım hayırlısı
-Akıncı' Alıntı: ben dedi onlardan sonra mod oldum daha zaman var dedi sorun yok unutmadılar dedi Genişletmek için tıkla ... anladım kardeşim hadi bakalım hayırlısı
Kytos Üye Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm burada takılmayı özlemişim ya Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
Kingmortall' Alıntı: selamun aleyküm burada takılmayı özlemişim ya Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
x-scarface Üye tinasoft' Alıntı: selamün aleyküm gececi ailesi nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim iyiyiz seni sormalı?
tinasoft' Alıntı: selamün aleyküm gececi ailesi nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim iyiyiz seni sormalı?
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: anladım kardeşim hadi bakalım hayırlısı Genişletmek için tıkla ... evet abi hayırlısı gelenler hoşgeldiniz
x-scarface' Alıntı: anladım kardeşim hadi bakalım hayırlısı Genişletmek için tıkla ... evet abi hayırlısı gelenler hoşgeldiniz
x-scarface Üye hikmet366' Alıntı: " Selamün Aleyküm " Muhabbetıniz Bol Olsun Beyler . Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hiko.
hikmet366' Alıntı: " Selamün Aleyküm " Muhabbetıniz Bol Olsun Beyler . Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hiko.