saolasın :tebessüm: Sende Sağol Can. Bu Sefer çay istemicem :trip: :hih:
marist Üye achambo' Alıntı: saolasın Genişletmek için tıkla ... Sende Sağol Can. Bu Sefer çay istemicem
BYFECI Üye Benim iyi bir dostum olurda kendisi oda Samsun'lu belki tanıyorsundur diye sordum. - - - Eklendi - - - Birileri çaymı dedi
Benim iyi bir dostum olurda kendisi oda Samsun'lu belki tanıyorsundur diye sordum. - - - Eklendi - - - Birileri çaymı dedi
Buraxlive Üye Maalesef tanımıyorum. Ama forumlarda çok takılırım tanıdıgım çoktur nick söylersen çıkarabilirim belki şu arkadaşı
Maalesef tanımıyorum. Ama forumlarda çok takılırım tanıdıgım çoktur nick söylersen çıkarabilirim belki şu arkadaşı
by-pegasus Üye BYFECI' Alıntı: Benim iyi bir dostum olurda kendisi oda Samsun'lu belki tanıyorsundur diye sordum. - - - Eklendi - - - Birileri çaymı dedi Genişletmek için tıkla ... gece gece yemekle çay ne güzel olur ha
BYFECI' Alıntı: Benim iyi bir dostum olurda kendisi oda Samsun'lu belki tanıyorsundur diye sordum. - - - Eklendi - - - Birileri çaymı dedi Genişletmek için tıkla ... gece gece yemekle çay ne güzel olur ha
achambo Üye marist' Alıntı: Sende Sağol Can. Bu Sefer çay istemicem Genişletmek için tıkla ... can? Çay bitti zaten beğenemiyorum kusura bakmayın yarın pc den girebilirsem beğenicem internet sıkıntılı evde - - - Eklendi - - - çay yok bugün üzgünüm yarın hatırlatın çay veririm
marist' Alıntı: Sende Sağol Can. Bu Sefer çay istemicem Genişletmek için tıkla ... can? Çay bitti zaten beğenemiyorum kusura bakmayın yarın pc den girebilirsem beğenicem internet sıkıntılı evde - - - Eklendi - - - çay yok bugün üzgünüm yarın hatırlatın çay veririm
BYFECI Üye Buraxlive' Alıntı: Maalesef tanımıyorum. Ama forumlarda çok takılırım tanıdıgım çoktur nick söylersen çıkarabilirim belki şu arkadaşı Genişletmek için tıkla ... Adı wapyeni fakat burda hiç takılmıyor. Biz başka sistemlerde takılırdık eskiden ama oralar da kapandı.. - - - Eklendi - - -
Buraxlive' Alıntı: Maalesef tanımıyorum. Ama forumlarda çok takılırım tanıdıgım çoktur nick söylersen çıkarabilirim belki şu arkadaşı Genişletmek için tıkla ... Adı wapyeni fakat burda hiç takılmıyor. Biz başka sistemlerde takılırdık eskiden ama oralar da kapandı.. - - - Eklendi - - -
marist Üye achambo' Alıntı: can? Çay bitti zaten beğenemiyorum kusura bakmayın yarın pc den girebilirsem beğenicem internet sıkıntılı evde - - - Eklendi - - - çay yok bugün üzgünüm yarın hatırlatın çay veririm Genişletmek için tıkla ... Çay isteyen Yok zaten Can isim manasında demiyorum Can manasında
achambo' Alıntı: can? Çay bitti zaten beğenemiyorum kusura bakmayın yarın pc den girebilirsem beğenicem internet sıkıntılı evde - - - Eklendi - - - çay yok bugün üzgünüm yarın hatırlatın çay veririm Genişletmek için tıkla ... Çay isteyen Yok zaten Can isim manasında demiyorum Can manasında
achambo Üye .TremmerT.' Alıntı: Çay dedinizde yanına bir de sigara olacaktı Genişletmek için tıkla ... sigara yasak
.TremmerT.' Alıntı: Çay dedinizde yanına bir de sigara olacaktı Genişletmek için tıkla ... sigara yasak
by-pegasus Üye .TremmerT.' Alıntı: Çay dedinizde yanına bir de sigara olacaktı Genişletmek için tıkla ... ne güzel tütürürdük
.TremmerT.' Alıntı: Çay dedinizde yanına bir de sigara olacaktı Genişletmek için tıkla ... ne güzel tütürürdük
achambo Üye marist' Alıntı: Çay isteyen Yok zaten Can isim manasında demiyorum Can manasında Genişletmek için tıkla ... ben de isim mi yoksa can mı diyo diye düşündüm kararsız kalınca sordum
marist' Alıntı: Çay isteyen Yok zaten Can isim manasında demiyorum Can manasında Genişletmek için tıkla ... ben de isim mi yoksa can mı diyo diye düşündüm kararsız kalınca sordum
marist Üye achambo' Alıntı: ben de isim mi yoksa can mı diyo diye düşündüm kararsız kalınca sordum Genişletmek için tıkla ... Ben o kelimeyi yazarken senin o soruyu soracağını adım gibi biliyordum
achambo' Alıntı: ben de isim mi yoksa can mı diyo diye düşündüm kararsız kalınca sordum Genişletmek için tıkla ... Ben o kelimeyi yazarken senin o soruyu soracağını adım gibi biliyordum
BYFECI Üye zxdelemi' Alıntı: abi zaten doymadım iyice acıktırma Genişletmek için tıkla ... Yarım doyduysan yeter uyu sen en iyisi
zxdelemi' Alıntı: abi zaten doymadım iyice acıktırma Genişletmek için tıkla ... Yarım doyduysan yeter uyu sen en iyisi