Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Illaki birini daha cok seversin.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Selamunaleyküm forumumuzun gececi üyeleri :)

• Beğen
Tepkiler: Joker
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hoş geldin kardeşim nasılsın

- - - Eklendi - - -

Bana müsaade karındaşlar, Allah'a emanet ediyorum sizleri, sağlıcakla kalın inşallah hayırlı geceler.

• Beğen
Tepkiler: Joker

by-pegasus

Üye
Evet gayet zorr bir secim olacak.Ancak hangisini görünce daha fazla kelebek ucuyyorr kalbinde ?

nasıl desem birini görüyorum içimden bir yük gidiyor aynısı diğerindede oluyor ikisiylede konuşuyorum kelimeler boğazıma diziliyor

Joker

Joker

Emekli Yönetici

Bana müsaade karındaşlar, Allah'a emanet ediyorum sizleri, sağlıcakla kalın inşallah hayırlı geceler.
Allah'a emanet ol abim hayırlı geceler :bye2:

- - - Eklendi - - -

Bende kaçayım bütün abilerime kardeşlerime iyi geceler dilerim.Allah'a emanet olun :bye2:

KayraBey

KayraBey

Üye
Gidenlere güle güle hayırlı geceler

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Hoş geldin kardeşim nasılsın

- - - Eklendi - - -

Sağolasın hayırlı geceler üstad :bye2:

- - - Eklendi - - -

Allah'a emanet ol abim hayırlı geceler :bye2:

- - - Eklendi - - -

Bende kaçayım bütün abilerime kardeşlerime iyi geceler dilerim.Allah'a emanet olun :bye2:
Hayırlı geceler Burak kardeş görüşmek dileğiyle :bye2:

BrainHacker

BrainHacker

Üye
nasıl desem birini görüyorum içimden bir yük gidiyor aynısı diğerindede oluyor ikisiylede konuşuyorum kelimeler boğazıma diziliyor

O_o peki.Anladığim kadariyla %50 %50.Ikisinede bir gül ver,daha sonra yüzlerine bak o anda hangisine vurulacaksin ?Veyya ikisiylede ayyri ayri sohbet kur.Ama konustuklariniza cok dikkat et.Hangisinin sevgisi daha saf ise ona kalbini ver..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hayirli geceler :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Kizlari cok iyi anlayamam ama mantik yürüterek yardim etmeye calisiyirum..

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Hoşgeldin Oğuzhan :ok2:

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Ve benim pilim bitmek üzere kendimi şarja takayim :) hermese hayirrli geceler can kardeslerim ...

Üst Alt