Mobilden çokzor bu konuyu takip etmek çok çabuk sayfa atlıyor :D Bugün çok kalabalık :D
Joker Emekli Yönetici MrExpert' Alıntı: Mobilden çokzor bu konuyu takip etmek çok çabuk sayfa atlıyor Genişletmek için tıkla ... Bugün çok kalabalık
MrExpert' Alıntı: Mobilden çokzor bu konuyu takip etmek çok çabuk sayfa atlıyor Genişletmek için tıkla ... Bugün çok kalabalık
x-scarface Üye dj-betaniye' Alıntı: vay demek hatirladin beni evet bir ay ban yedim yeni bir hesab acmak zorunda kaldim Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kardeşim neden ceza aldın
dj-betaniye' Alıntı: vay demek hatirladin beni evet bir ay ban yedim yeni bir hesab acmak zorunda kaldim Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kardeşim neden ceza aldın
BrainHacker Üye x-scarface' Alıntı: Ben mi ben değil ayın üyesi Tahir isimli üyemiz. Genişletmek için tıkla ... Sende olursun insallah bi gün.., Tebrikler tahir ..
x-scarface' Alıntı: Ben mi ben değil ayın üyesi Tahir isimli üyemiz. Genişletmek için tıkla ... Sende olursun insallah bi gün.., Tebrikler tahir ..
achambo Üye x-scarface' Alıntı: Ben mi ben değil ayın üyesi Tahir isimli üyemiz. Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye __simyacı__' Alıntı: Sende olursun insallah bi gün.., Tebrikler tahir .. Genişletmek için tıkla ... İnşallah
__simyacı__' Alıntı: Sende olursun insallah bi gün.., Tebrikler tahir .. Genişletmek için tıkla ... İnşallah
x-scarface Üye MrExpert' Alıntı: Uykumda yok bu gece burdayız Genişletmek için tıkla ... Gel kardeşim baş köşede yerin hazır herzaman.
MrExpert' Alıntı: Uykumda yok bu gece burdayız Genişletmek için tıkla ... Gel kardeşim baş köşede yerin hazır herzaman.
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Selimpaşa yakınlarında oturan varsa buyursun gelsin Genişletmek için tıkla ... Abi tam olarak hangi gün yapacaksınız patronla konuşayım belki gelebilirim
Tahir' Alıntı: Selimpaşa yakınlarında oturan varsa buyursun gelsin Genişletmek için tıkla ... Abi tam olarak hangi gün yapacaksınız patronla konuşayım belki gelebilirim
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Selimpaşa yakınlarında oturan varsa buyursun gelsin Genişletmek için tıkla ... Keşke olsamda gelsem ama yazın dönerin dibine vuracaz dede sakın kaçma.
Tahir' Alıntı: Selimpaşa yakınlarında oturan varsa buyursun gelsin Genişletmek için tıkla ... Keşke olsamda gelsem ama yazın dönerin dibine vuracaz dede sakın kaçma.
dj-betaniye Üye x-scarface' Alıntı: Hayırdır kardeşim neden ceza aldın Genişletmek için tıkla ... valla suc suz yere bir kader kurbaniyim tertip simdi soylesem yene ban atarlar ama bos bir konu aklinda kalmasin
x-scarface' Alıntı: Hayırdır kardeşim neden ceza aldın Genişletmek için tıkla ... valla suc suz yere bir kader kurbaniyim tertip simdi soylesem yene ban atarlar ama bos bir konu aklinda kalmasin
MrExpert Üye x-scarface' Alıntı: Gel kardeşim baş köşede yerin hazır herzaman. Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye Tahir' Alıntı: Selimpaşa yakınlarında oturan varsa buyursun gelsin Genişletmek için tıkla ... Mazur görün beni, il olarak neresi?
Tahir' Alıntı: Selimpaşa yakınlarında oturan varsa buyursun gelsin Genişletmek için tıkla ... Mazur görün beni, il olarak neresi?
x-scarface Üye achambo' Alıntı: bastonunda topu olan dedeyi yalnızca iyiler görebilir Genişletmek için tıkla ... Hemde beyzbol topu kafanıza atar valla
achambo' Alıntı: bastonunda topu olan dedeyi yalnızca iyiler görebilir Genişletmek için tıkla ... Hemde beyzbol topu kafanıza atar valla
paradox07 Üye zxdelemi' Alıntı: cemilmi hacı ben deniz Genişletmek için tıkla ... o bir kaliptir dostum hic gulecegim yoktu
zxdelemi' Alıntı: cemilmi hacı ben deniz Genişletmek için tıkla ... o bir kaliptir dostum hic gulecegim yoktu
MrExpert Üye Tahir' Alıntı: Selimpaşa yakınlarında oturan varsa buyursun gelsin Genişletmek için tıkla ... İstanbulun öbür ucu bizim burda 2,5saat sürüyor
Tahir' Alıntı: Selimpaşa yakınlarında oturan varsa buyursun gelsin Genişletmek için tıkla ... İstanbulun öbür ucu bizim burda 2,5saat sürüyor
x-scarface Üye dj-betaniye' Alıntı: valla suc suz yere bir kader kurbaniyim tertip simdi soylesem yene ban atarlar ama bos bir konu aklinda kalmasin Genişletmek için tıkla ... İyi peki neyse dj-betaniye' Alıntı: tertip Genişletmek için tıkla ...
dj-betaniye' Alıntı: valla suc suz yere bir kader kurbaniyim tertip simdi soylesem yene ban atarlar ama bos bir konu aklinda kalmasin Genişletmek için tıkla ... İyi peki neyse dj-betaniye' Alıntı: tertip Genişletmek için tıkla ...