Selamunaleykum Allah'ın selamı üzerinizde olsun :)
KayraBey Üye DiaBLoS' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... Ali bu gece ne yiyoruz
_YldZEneS_ Üye İsmail' Alıntı: Selamunaleykum Allah'ın selamı üzerinizde olsun Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam seninde Allah'in selamı üzerine olsun ismail
İsmail' Alıntı: Selamunaleykum Allah'ın selamı üzerinizde olsun Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam seninde Allah'in selamı üzerine olsun ismail
Joker Emekli Yönetici İsmail' Alıntı: Selamunaleykum Allah'ın selamı üzerinizde olsun Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: Bandan yeni döndüm aleykümselam ismail Genişletmek için tıkla ... Anladım tekrar hoşgeldin o zaman
İsmail' Alıntı: Selamunaleykum Allah'ın selamı üzerinizde olsun Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim - - - Eklendi - - - Kayahan14' Alıntı: Bandan yeni döndüm aleykümselam ismail Genişletmek için tıkla ... Anladım tekrar hoşgeldin o zaman
_YldZEneS_ Üye Tahir' Alıntı: Ali bu gece ne yiyoruz Genişletmek için tıkla ... abi dolapta süt vardı çıkartıyımı
ismail Üye Kayahan14' Alıntı: Bandan yeni döndüm aleykümselam ismail Genişletmek için tıkla ... _YldzEnes_' Alıntı: ve aleyküm selam seninde Allah'in selamı üzerine olsun ismail Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim - - - Eklendi - - - Anladım tekrar hoşgeldin o zaman Genişletmek için tıkla ... EyvAllah beyler teşekkür ederim
Kayahan14' Alıntı: Bandan yeni döndüm aleykümselam ismail Genişletmek için tıkla ... _YldzEnes_' Alıntı: ve aleyküm selam seninde Allah'in selamı üzerine olsun ismail Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: Ve aleyküm selam hoşgeldin kardeşim - - - Eklendi - - - Anladım tekrar hoşgeldin o zaman Genişletmek için tıkla ... EyvAllah beyler teşekkür ederim
_YldZEneS_ Üye Kayahan14' Alıntı: Tekrar hoşbulduk symbian iyice bitti foruma çok takılamıyorum artık bi muhabbet için Genişletmek için tıkla ... hiç sorma geçen bi konu açtım 3 gün tınan bile olmadı
Kayahan14' Alıntı: Tekrar hoşbulduk symbian iyice bitti foruma çok takılamıyorum artık bi muhabbet için Genişletmek için tıkla ... hiç sorma geçen bi konu açtım 3 gün tınan bile olmadı
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Selam güzel ülkemin güzel insanları. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi naber
x-scarface' Alıntı: Selam güzel ülkemin güzel insanları. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abi naber
_YldZEneS_ Üye x-scarface' Alıntı: Selam güzel ülkemin güzel insanları. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Aras abi hoşgeldin nasılsın
x-scarface' Alıntı: Selam güzel ülkemin güzel insanları. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Aras abi hoşgeldin nasılsın
KayraBey Üye _YldzEnes_' Alıntı: abi dolapta süt vardı çıkartıyımı Genişletmek için tıkla ... Bayılırım soğuk süte
_YldzEnes_' Alıntı: abi dolapta süt vardı çıkartıyımı Genişletmek için tıkla ... Bayılırım soğuk süte
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Bayılırım soğuk süte Genişletmek için tıkla ... Tahir dede artık bizi hiç takmıyor.