Okula falan gidiyormusun ? Bu araLar gitmiyorum. Mezun olduk aga :D
marist Üye Joker' Alıntı: Okula falan gidiyormusun ? Genişletmek için tıkla ... Bu araLar gitmiyorum. Mezun olduk aga
Joker' Alıntı: Okula falan gidiyormusun ? Genişletmek için tıkla ... Bu araLar gitmiyorum. Mezun olduk aga
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: ben teli alacam yazın gideriz beraber Genişletmek için tıkla ... S3 alıcam büyük ihtimalde iphone'u satıcam kırıldıktan sonra tat vermedi telefon - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Bu araLar gitmiyorum. Mezun olduk aga Genişletmek için tıkla ... Yaş kaç senin Vasfettin
-Akıncı' Alıntı: ben teli alacam yazın gideriz beraber Genişletmek için tıkla ... S3 alıcam büyük ihtimalde iphone'u satıcam kırıldıktan sonra tat vermedi telefon - - - Eklendi - - - marist' Alıntı: Bu araLar gitmiyorum. Mezun olduk aga Genişletmek için tıkla ... Yaş kaç senin Vasfettin
achambo Üye marist' Alıntı: hayırdır ne gülüyoN Genişletmek için tıkla ... hiiiiçç yok bişey - - - Eklendi - - - hala uyumadın mı - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: S3 alıcam büyük ihtimalde iphone'u satıcam kırıldıktan sonra tat vermedi telefon - - - Eklendi - - - Yaş kaç senin Vasfettin Genişletmek için tıkla ... nasıl kırıldı bana ver
marist' Alıntı: hayırdır ne gülüyoN Genişletmek için tıkla ... hiiiiçç yok bişey - - - Eklendi - - - hala uyumadın mı - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: S3 alıcam büyük ihtimalde iphone'u satıcam kırıldıktan sonra tat vermedi telefon - - - Eklendi - - - Yaş kaç senin Vasfettin Genişletmek için tıkla ... nasıl kırıldı bana ver
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: hiiiiçç yok bişey - - - Eklendi - - - hala uyumadın mı - - - Eklendi - - - nasıl kırıldı bana ver Genişletmek için tıkla ... Bir kaç ay önce duvara vurularak katledilmişti telefon tamir falan bayağı uğraştırdı ama ondan sonra tat vermedi artık birazda sıkılmaya başladım
achambo' Alıntı: hiiiiçç yok bişey - - - Eklendi - - - hala uyumadın mı - - - Eklendi - - - nasıl kırıldı bana ver Genişletmek için tıkla ... Bir kaç ay önce duvara vurularak katledilmişti telefon tamir falan bayağı uğraştırdı ama ondan sonra tat vermedi artık birazda sıkılmaya başladım
marist Üye Joker' Alıntı: S3 alıcam büyük ihtimalde iphone'u satıcam kırıldıktan sonra tat vermedi telefon - - - Eklendi - - - Yaş kaç senin Vasfettin Genişletmek için tıkla ... 18 ime 8 gün sonra girecem Allah izin verirSe .
Joker' Alıntı: S3 alıcam büyük ihtimalde iphone'u satıcam kırıldıktan sonra tat vermedi telefon - - - Eklendi - - - Yaş kaç senin Vasfettin Genişletmek için tıkla ... 18 ime 8 gün sonra girecem Allah izin verirSe .
marist Üye achambo' Alıntı: hiiiiçç yok bişey - - - Eklendi - - - hala uyumadın mı - - - Eklendi - - - nasıl kırıldı bana ver Genişletmek için tıkla ... bişey olmadığı için mi gülüyoN yok uyumadım çayın iyi geldi
achambo' Alıntı: hiiiiçç yok bişey - - - Eklendi - - - hala uyumadın mı - - - Eklendi - - - nasıl kırıldı bana ver Genişletmek için tıkla ... bişey olmadığı için mi gülüyoN yok uyumadım çayın iyi geldi
Joker Emekli Yönetici marist' Alıntı: 18 ime 8 gün sonra girecem Allah izin verirSe . Genişletmek için tıkla ... Anladım
achambo Üye marist' Alıntı: bişey olmadığı için mi gülüyoN yok uyumadım çayın iyi geldi Genişletmek için tıkla ... tüh ya o kadar da ilaç attım ters tepti
marist' Alıntı: bişey olmadığı için mi gülüyoN yok uyumadım çayın iyi geldi Genişletmek için tıkla ... tüh ya o kadar da ilaç attım ters tepti
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: evet metalci ile bende para biriktirip note2 alırım sanırım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun kardeşim,bakalım bir iki hafta içinde alıcam ben
-Akıncı' Alıntı: evet metalci ile bende para biriktirip note2 alırım sanırım Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun kardeşim,bakalım bir iki hafta içinde alıcam ben
achambo Üye Joker' Alıntı: Hayırlısı olsun kardeşim,bakalım bir iki hafta içinde alıcam ben Genişletmek için tıkla ... iphone u bana ver
Joker' Alıntı: Hayırlısı olsun kardeşim,bakalım bir iki hafta içinde alıcam ben Genişletmek için tıkla ... iphone u bana ver
Oğuzhan Üye Kabız Civciv' Alıntı: İyiyim abi Sarjim bitmek uzere biraz sarja takayim aleti sarj olunca gelirim Genişletmek için tıkla ... UyuyKalmisim
Kabız Civciv' Alıntı: İyiyim abi Sarjim bitmek uzere biraz sarja takayim aleti sarj olunca gelirim Genişletmek için tıkla ... UyuyKalmisim
marist Üye achambo' Alıntı: tüh ya o kadar da ilaç attım ters tepti Genişletmek için tıkla ... Acı bize işLemez Hacı
achambo' Alıntı: tüh ya o kadar da ilaç attım ters tepti Genişletmek için tıkla ... Acı bize işLemez Hacı