Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Söyle abim dinliyorum buyur :)
Yarın öbür gün 20 yaşlarına geldiğine bu yaşadıklarına ve söylediklerine güleceksin. Bu kadar üzüldüğüne değmicek ve boşuna onu düşünmekle zaman kaybettiğin için pişman olacaksın o yüzden yol yakınken bırak bu işleri şimdilik :ok2:

Akva96

Akva96

Üye

Yarın öbür gün 20 yaşlarına geldiğine bu yaşadıklarına ve söylediklerine güleceksin. Bu kadar üzüldüğüne değmicek ve boşuna onu düşünmekle zaman kaybettiğin için pişman olacaksın o yüzden yol yakınken bırak bu işleri şimdilik :ok2:

Annem dahil herkes aynı şeyi söylüyor ama gelde bunu gönlüne anlat
boşuna dememişler abi akıl verilmesi kolay ama alınması en zor şeydir :) yinede sağ olun içim rahatlıyor anlattıkça :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Annem dahil herkes aynı şeyi söylüyor ama gelde bunu gönlüne anlat
boşuna dememişler abi akıl verilmesi kolay ama alınması en zor şeydir :) yinede sağ olun içim rahatlıyor anlattıkça :)
Tabi ben de bu yollardan geçtim ama bu sözleri dinleyerek bu haldeyim ve emin ol senin yaşlarında yaşanılan bu ilişkiler boş gerçekten sende anlayacaksın zaman geçtikçe beynin geliştikçe kabul edicek belli bi olgunluğa geldiğinde bunları unutucak hatırlamıcaksın :)

- - - Eklendi - - -

Avatarın senin fotoğrafınsa senin yolun açık adamım :ok2:

Akva96

Akva96

Üye

Tabi ben de bu yollardan geçtim ama bu sözleri dinleyerek bu haldeyim ve emin ol senin yaşlarında yaşanılan bu ilişkiler boş gerçekten sende anlayacaksın zaman geçtikçe beynin geliştikçe kabul edicek belli bi olgunluğa geldiğinde bunları unutucak hatırlamıcaksın :)

- - - Eklendi - - -

Avatarın senin fotoğrafınsa senin yolun açık adamım :ok2:

Ahahah :) Eyvallah ama fotoğrafta Brad Pitt normalde Ajdar felan :)
Yok Allah'a şükür öyle bi kusurum yok :)
yani çevremde çok kız arkadaşım var ve bir çoğu ile deneyebilirim yani genel olarak yakışıklı,tatlı,komik yorumlarını alıyorum :)
ama işte...
Kız da beni seviyor ama işin bi de bu boyutu var kız seviyor fakat ilişkiye gelemiyor mesela benle çıkmıyor ama kimseyle çıkmıyor benle görüştüğü gibi kimseyle görüşmüyor :) bu beni mutlu ediyor :) sevgili olmadan yaşıyoruz çoğu şeyi :)

Invoke

Invoke

Üye
Ahahah :) Eyvallah ama fotoğrafta Brad Pitt normalde Ajdar felan :)
Yok Allah'a şükür öyle bi kusurum yok :)
yani çevremde çok kız arkadaşım var ve bir çoğu ile deneyebilirim yani genel olarak yakışıklı,tatlı,komik yorumlarını alıyorum :)
ama işte...
Kız da beni seviyor ama işin bi de bu boyutu var kız seviyor fakat ilişkiye gelemiyor mesela benle çıkmıyor ama kimseyle çıkmıyor benle görüştüğü gibi kimseyle görüşmüyor :) bu beni mutlu ediyor :) sevgili olmadan yaşıyoruz çoğu şeyi :)

O zaman niye üzülüyorsun :) Olacağı varsa, hallolur zamanla...

• Beğen
Tepkiler: Akva96
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Sen büyüklerini dinle yaşayan insan bilir zor olacak ama dayancan yapacak bişey yok insanlar neler yaşayıp atlatıyo :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Akva96
Akva96

Akva96

Üye
Zaman herşeyi siler abilerim inanıyorum ama yaşanacaksada yaşayacaz.

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
paradox07

paradox07

Üye
ooo anlasilan gece iyi muhabbet dondurmussunuz :good: herkese hayirli sabahlar :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu gece dükkanı kimse açmamış ...
Garip ...

by-pegasus

Üye
benimse hep aynı aynı aşk aynı hayeller he kimi zaman diyorum niye bu hayeller gerçek olmasınki

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aşk acısı mı çekiyorsun kardeşim ?

by-pegasus

Üye
ayıp ettin keşke taşınmadan ona açılsaydım hem bu gün arabada onu düşünürken traktörle kafa kafaya kaza yapacaktım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
facebook u falan yok mu peki ?

by-pegasus

Üye
var ama yüz yüze daha iyi olur birde facede şans iyi olmuyor ama bir çıkarsam köyde araba düz gitmicek yan yan drift şov sevincimi herkezle paylaşacam ama iyi olmazsa bir kız uğruna herşeyi bıraktım demektir

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Selamun aleyküm,herkese hayırlı geceler :bye2:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve -Börteçine-
x-scarface

x-scarface

Üye
Hayırlı geceler maxicanlar.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Joker