:perde: Selamun Aleykum...
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam refikim hoş geldin nasılsın
Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam refikim hoş geldin nasılsın
Oğuzhan Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum... Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam abi hosgeldin Nasilsin
Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum... Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam abi hosgeldin Nasilsin
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam Can'ım nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür abim seni buralarda görmek ne hoş bi an eskiler gözümün önüne geldi
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam Can'ım nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür abim seni buralarda görmek ne hoş bi an eskiler gözümün önüne geldi
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür abim seni buralarda görmek ne hoş bi an eskiler gözümün önüne geldi Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim özlemişim seni
tinasoft' Alıntı: Allah'a şükür abim seni buralarda görmek ne hoş bi an eskiler gözümün önüne geldi Genişletmek için tıkla ... sağol kardeşim özlemişim seni
VKUCUKSAHİN Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum... Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam abi hoş geldin - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: sağol kardeşim özlemişim seni Genişletmek için tıkla ... bende seni abim
Emrgncy112' Alıntı: Selamun Aleykum... Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam abi hoş geldin - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: sağol kardeşim özlemişim seni Genişletmek için tıkla ... bende seni abim
Emrgncy Üye Aleykum selam canlar... fazla kalıcı değilim, Yoldan geldim yorgunum devrilip yatacağım az sonra
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: ve aleyküm selam abi hoş geldin - - - Eklendi - - - bende seni abim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim
tinasoft' Alıntı: ve aleyküm selam abi hoş geldin - - - Eklendi - - - bende seni abim Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim
VKUCUKSAHİN Üye neyse size Iyi sohbetler ben çok yorgunum hem yarına okul var.s uyumam lazım hayırlı geceler
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: neyse size Iyi sohbetler ben çok yorgunum hem yarına okul var.s uyumam lazım hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ...
tinasoft' Alıntı: neyse size Iyi sohbetler ben çok yorgunum hem yarına okul var.s uyumam lazım hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ...
Joker Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: A.selam arkadaşlar ... Hoşgeldiniz . Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi kusura bakmayın biraz işim var o yüzden kalamıycam
DiaBLoS' Alıntı: A.selam arkadaşlar ... Hoşgeldiniz . Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk abi kusura bakmayın biraz işim var o yüzden kalamıycam
Oğuzhan Üye Selamlar tekrar Yunusla konusuyorduk bir sey yazamadim herkes gitmis İsmail burada misin - - - Eklendi - - - Ali abi nasilsin?
Selamlar tekrar Yunusla konusuyorduk bir sey yazamadim herkes gitmis İsmail burada misin - - - Eklendi - - - Ali abi nasilsin?