Allah rahatlık versin blackhawk1111 abim :bye2: vaaayy be nerden buldun
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Allah rahatlık versin blackhawk1111 abim Genişletmek için tıkla ... vaaayy be nerden buldun
x-scarface' Alıntı: Allah rahatlık versin blackhawk1111 abim Genişletmek için tıkla ... vaaayy be nerden buldun
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Toplu olarak kaçalım bence Genişletmek için tıkla ... Hadi burağım hayırlı geceler kardeşim.
Joker' Alıntı: Toplu olarak kaçalım bence Genişletmek için tıkla ... Hadi burağım hayırlı geceler kardeşim.
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: İyi geceler abim Allah rahatlık versin bende yatayım uykum geldi Genişletmek için tıkla ...
Joker' Alıntı: İyi geceler abim Allah rahatlık versin bende yatayım uykum geldi Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: vaaayy be nerden buldun Genişletmek için tıkla ... Takipteyim üstadım
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Takipteyim üstadım Genişletmek için tıkla ... harbiden nereden rastladın - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler abilerim Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: Takipteyim üstadım Genişletmek için tıkla ... harbiden nereden rastladın - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler abilerim Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ...
x-scarface Üye OttomaN TigeR' Alıntı: harbiden nereden rastladın Genişletmek için tıkla ... Bi alıntıdan abim c6 format konunda
OttomaN TigeR' Alıntı: harbiden nereden rastladın Genişletmek için tıkla ... Bi alıntıdan abim c6 format konunda
OttomaN TigeR Üye Tahir' Alıntı: Kasmak yok Kasmak yok Bir tas çorba iyi geldi be oh Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun tertip iyi geceler ben kaçarım vallahi sohbetiniz iyi geldi Allah razı olsun sizlerden selamette kalı
Tahir' Alıntı: Kasmak yok Kasmak yok Bir tas çorba iyi geldi be oh Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun tertip iyi geceler ben kaçarım vallahi sohbetiniz iyi geldi Allah razı olsun sizlerden selamette kalı
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Kasmak yok Kasmak yok Bir tas çorba iyi geldi be oh Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun hayırlı geceler patron
Tahir' Alıntı: Kasmak yok Kasmak yok Bir tas çorba iyi geldi be oh Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun hayırlı geceler patron
x-scarface Üye - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Aras sohbet için sana kocaman bir teşekkür gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Ne demek her zaman kral abim bende sana teşekkür ederim sağol varol.
- - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Aras sohbet için sana kocaman bir teşekkür gönderildi. Genişletmek için tıkla ... Ne demek her zaman kral abim bende sana teşekkür ederim sağol varol.
KayraBey Üye x-scarface' Alıntı: Abim denk gelmedik sanırım Genişletmek için tıkla ... Simdi ise denk gelmemenin imkanı yok
x-scarface' Alıntı: Abim denk gelmedik sanırım Genişletmek için tıkla ... Simdi ise denk gelmemenin imkanı yok
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Simdi ise denk gelmemenin imkanı yok Genişletmek için tıkla ... İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız üstad
Tahir' Alıntı: Simdi ise denk gelmemenin imkanı yok Genişletmek için tıkla ... İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız üstad