KayraBey
Üye
Sensei gelmiycek galiba![]()
Aslan hoşgeldin!
Sensei gelmiycek galiba![]()

Fazla elleşme forumu ayarlarını bozarsın![]()
Ahmet abi sana saygı duyuyorsa bende duyarım kardeşim seni çok iyi tanımıyorum fakat yinede saygım sonsuz bu yaşta bu kadar saygı duyulan biri olmakta her yiğidin harcı değil tebrik ederim Sensei![]()
Hoşbulduk abi bende yatmaya hazırlanıyordum sen burdasın galiba
Aslan hoşgeldin!

Eyvallah abim
Adamsın! (Önemli notçuk: Ahmet diye birini tanımıyorum ben Aslan! Ya Sen !!)
Tahir abi diyecektim pardon 
Yok korku değil zaten de ben kendini bilen olgun, yaşında hareket eden her insana saygımı ve sevgimi en içten şekilde sunarım bu benim karakterimdir yani kişiye mevkii makama göre değildir
Adımı biliyorsun zaten
Ahmet abi korkutmasın seni benim hakkımda saygılarınızı sunmak zorunda değilsiniz 19 yaşındayım neticede
Yalnızlığın giriş kapısındayım bir ayağım içerde..
Ya diğerini de içeri atacam ya da içerdekini çıkaracam. Tam eşikteyim.
Öyle işte

Birisi geçen gün konu açmıştı buna benzer.2-3 günlük bişi bu yani fazla deel![]()

Burdayız abi sıkıntı yokSensei burdayken yatmak kimin haddine ulenBen deminden beri niye yırtınıyom bakim burda!?!
Aras nerdesin ortaya çık![]()

Kimse O'na Şehriyar ya da Lütfullah diye hitap etmesin.Üst yönetim bile O'na Sensei der.S'yi de büyük harf yapar.Ona göre![]()
Birisi geçen gün konu açmıştı buna benzer.2-3 günlük bişi bu yani fazla deel![]()

Teşekkür ederim düşüncelerin içinAhmet abi sana saygı duyuyorsa bende duyarım kardeşim seni çok iyi tanımıyorum fakat yinede saygım sonsuz bu yaşta bu kadar saygı duyulan biri olmakta her yiğidin harcı değil tebrik ederim Sensei![]()
Ahmet abim bi tane ya
Yok korku değil zaten de ben kendini bilen olgun, yaşında hareket eden her insana saygımı ve sevgimi en içten şekilde sunarım bu benim karakterimdir yani kişiye mevkii makama göre değildir
Tanıştığıma sevindim lütfullah sensei sensei yedi bizi ahmet abi yahu![]()

Sensei : Öğretici demek, üstad demek, adam demek![]()
Bugün burdaysam ve elimdevarsa bu O'nun sayesindedir.Saygılar Sensei hepimiz sana ay laf yu
![]()

Alekum selam kardeşim hoş geldinSelamun aleyküm forumun gece bekçileri![]()

Gözlerim kapanıyor ben kaçıyorum abilerim iyi geceler Allah'a emanet olun![]()

Hayırlı geceler görüşürüzGözlerim kapanıyor ben kaçıyorum abilerim iyi geceler Allah'a emanet olun![]()

Abi göster arkadaşa neler öğrendiğini
Alekum selam kardeşim hoş geldin
- - - Eklendi - - -
Sende kardeşim
Gitmeden benim şu konuları onayla bari![]()

Abi göster arkadaşa neler öğrendiğini![]()
Adam gözlerim kapanıyo diyo bu hala onay peşinde![]()