Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Perfect!

Üye

Hkn's

Üye
adamın birinin eli kanamış.
sonra uyumuş.
uyanınca bakmış ki gövde kısmı yok, sadece kafa eller ve ayaklar.
nasıl oluyor bu?

kan gövdeyi götürmüş:megafon:

Makarna güzeli helal gerçekten güzel 1 hikaye :)
:bye2:

Perfect!

Üye
huri$

huri$

Üye
Vinç operatörünün yanlış bir hareketi yüzünden vinç zincirlerine bağlı bulunan kocaman,
köklerinden sökülmüş bir ağaç birden kayar ve yol üzerinde harekete hazır bekleyen otomobilin kenarına çarpar.
Otomobildeki sarışın hışımla dışarı fırlar ve bağırır:
- Benimle birlikte gelin ve bu olayı kocama anlatın!
Sarışın yatıştırılmaya ve vinç sahibi şirketin gerekli sigorta ödemesini yapmaya hazır olduğu anlatılmaya çalışılır ama sarışın ısrar eder:
- Olmaz.. Her şeyden önce, kocamın karşısına bu kez benim bir ağaca değil, ağacın bana çarptığını doğrulayacak bir tanık götürmeliyim.

Perfect!

Üye
:d::ehe

s@hr@

s@hr@

Üye
Vinç operatörünün yanlış bir hareketi yüzünden vinç zincirlerine bağlı bulunan kocaman,

köklerinden sökülmüş bir ağaç birden kayar ve yol üzerinde harekete hazır bekleyen otomobilin kenarına çarpar.
Sarışın yatıştırılmaya ve vinç sahibi şirketin gerekli sigorta ödemesini yapmaya hazır olduğu anlatılmaya çalışılır ama sarışın ısrar eder:

- Olmaz.. Her şeyden önce, kocamın karşısına bu kez benim bir ağaca değil, ağacın bana çarptığını doğrulayacak bir tanık götürmeliyim.

:kop2::kop2::kop2:

H.geldin çay keyfi bitti mi:aha:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:aha:

küçük su damlasına ne denir
-sucuk:ehe

Perfect!

Üye
iyimisiniz siz ya gece gece ne içtiniz
:kop:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sen kalkıcan benim kalkmam bişeyi değiştirmez :ehe:d:
ben uyumaya gıdıyorum ozaman nasılsa 2 hafta sürmez tatil:bann:uyanamazsam ekerim.iyi geceler herkese :sarıl:
tayinim çıkmış, yarın gidip yerine yenisini taktıracağım:ehe:ehe

huri$

huri$

Üye
teyzeme bakin

Tur otobüsü şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta.. Teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..

15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca;

'Zahmet ediyorsunuz efendim..' demiş saygılı şöför, ' Hep bana yedirdiniz.. Biraz da kendiniz yesenize..'

Çiğniyemiyorum evladım..' demiş yaşlı kadın, 'Dişlerim yok..'

'Niye satın alıyorsunuz o zaman? ..'

'Evladım ben sadece üzerindeki çikolatayı emmesini seviyorum! ..

s@hr@

s@hr@

Üye

Perfect!

Üye
ben uyumaya gıdıyorum ozaman nasılsa 2 hafta sürmez tatil:bann:uyanamazsam ekerim.iyi geceler herkese :sarıl:
tayinim çıkmış, yarın gidip yerine yenisini taktıracağım:ehe:ehe

:bye2:

iyi geceler

--------------- Ekleme ---------------

teyzeme bakin

Tur otobüsü şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış ki elinde bir avuç badem, yaşlı bir kadın durmakta.. Teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş..

15 dakika sonra yaşlı kadın tekrar şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 kere daha yapınca;

'Zahmet ediyorsunuz efendim..' demiş saygılı şöför, ' Hep bana yedirdiniz.. Biraz da kendiniz yesenize..'

:d::d::d:

s@hr@

s@hr@

Üye
teyzeme bakin

:kop2: :kop2: :kop2:

Üst Alt