Hoş buldum kardeşim nasılsınız bugün? iyiyim abi teşekkür ederim sen nasılsın :)
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum kardeşim nasılsınız bugün? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi teşekkür ederim sen nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş buldum kardeşim nasılsınız bugün? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi teşekkür ederim sen nasılsın
BYFECI Üye Joker6126' Alıntı: İyiyim teşekkürler biraz suçlu gibi oldum bilmiyodum gececiler kuralını - - - Eklendi - - - Aras abiyle oğuzhan yok bu gece galiba Genişletmek için tıkla ... Bilmemek ayıp değil ki..
Joker6126' Alıntı: İyiyim teşekkürler biraz suçlu gibi oldum bilmiyodum gececiler kuralını - - - Eklendi - - - Aras abiyle oğuzhan yok bu gece galiba Genişletmek için tıkla ... Bilmemek ayıp değil ki..
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Erken daha gelirler. Genişletmek için tıkla ... Gelsinler abi bizim kapımız herkese açık
OttomaN TigeR' Alıntı: Erken daha gelirler. Genişletmek için tıkla ... Gelsinler abi bizim kapımız herkese açık
OttomaN TigeR Üye Joker6126' Alıntı: iyiyim abi teşekkür ederim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Günü kurtardık çok şükür Burak.
Joker6126' Alıntı: iyiyim abi teşekkür ederim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Günü kurtardık çok şükür Burak.
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Günü kurtardık çok şükür Burak. Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Günü kurtardık çok şükür Burak. Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin abi
BYFECI Üye OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah kardeşim hoş gördüm yine maşallah. Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın Yusuf? Genişletmek için tıkla ... Her zaman ki gibi iyi olmaya çalışıyorum abi seni bu kadar erken beklemiyordum
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah kardeşim hoş gördüm yine maşallah. Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın Yusuf? Genişletmek için tıkla ... Her zaman ki gibi iyi olmaya çalışıyorum abi seni bu kadar erken beklemiyordum
OttomaN TigeR Üye Joker6126' Alıntı: Gelsinler abi bizim kapımız herkese açık Genişletmek için tıkla ... demi ya
Joker Emekli Yönetici Faciaa01' Alıntı: Bilmemek ayıp değil ki.. Genişletmek için tıkla ... öylede ne bileyim bir an kötü oldum
Faciaa01' Alıntı: Bilmemek ayıp değil ki.. Genişletmek için tıkla ... öylede ne bileyim bir an kötü oldum
KayraBey Üye Joker6126' Alıntı: öylede ne bileyim bir an kötü oldum Genişletmek için tıkla ... Bu yüzden uyarı alıp banlanacaksın bilgin olsun 1 günde 110 konu açtım yoruldum yahu
Joker6126' Alıntı: öylede ne bileyim bir an kötü oldum Genişletmek için tıkla ... Bu yüzden uyarı alıp banlanacaksın bilgin olsun 1 günde 110 konu açtım yoruldum yahu
Joker Emekli Yönetici Tahir' Alıntı: Bu yüzden uyarı alıp banlanacaksın bilgin olsun 1 günde 110 konu açtım yoruldum yahu Genişletmek için tıkla ... abi bilmiyordum nerden bileyim
Tahir' Alıntı: Bu yüzden uyarı alıp banlanacaksın bilgin olsun 1 günde 110 konu açtım yoruldum yahu Genişletmek için tıkla ... abi bilmiyordum nerden bileyim
OttomaN TigeR Üye Faciaa01' Alıntı: Her zaman ki gibi iyi olmaya çalışıyorum abi seni bu kadar erken beklemiyordum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin ve dahi daim eylesin inşallah. Bu gün güncelleme geldi ya wp bolumu bayağı hararetli şimdi. Ordan buraya atladım - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Her zaman ki gibi iyi olmaya çalışıyorum abi seni bu kadar erken beklemiyordum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin ve dahi daim eylesin inşallah. Bu gün güncelleme geldi ya wp bolumu bayağı hararetli şimdi. Ordan buraya atladım
Faciaa01' Alıntı: Her zaman ki gibi iyi olmaya çalışıyorum abi seni bu kadar erken beklemiyordum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin ve dahi daim eylesin inşallah. Bu gün güncelleme geldi ya wp bolumu bayağı hararetli şimdi. Ordan buraya atladım - - - Eklendi - - - Faciaa01' Alıntı: Her zaman ki gibi iyi olmaya çalışıyorum abi seni bu kadar erken beklemiyordum Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin ve dahi daim eylesin inşallah. Bu gün güncelleme geldi ya wp bolumu bayağı hararetli şimdi. Ordan buraya atladım